بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/10/08 - 17:40
  • - تعداد بازدید: 1472
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
در پی انعقاد تفاهنامه همکاری بنیاد تهران با مرکز نیکوکاری سیدالشهداء(ع) صورت می‌گیرد/

اعطای جایزۀ علمی شهید متوسلیان به مستعدان‌برتر استان تهران

جایزۀ شهید احمد متوسلیان با همکاری بنیاد نخبگان استان تهران با مرکز نیکوکاری سیدالشهداء علیه‌السلام به مستعدان‌برتر استان تهران اعطا می‌شود.

~/Asset/News/News/Image/HSIL7818yui.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ حمایت از استعدادهای‌برتر کشور در حوزه‌های علمی و پژوهشی یکی از ملزومات جوامع برای رسیدن به تعالی و توسعه است؛ چراکه این اقدام سبب به فعلیت‌رسیدن اندیشه‌ها و ایده‌های نخبگانی و در نتیجه سپرده‌شدن مدیریت تحولات به دست نخبگان می‌شود.


در این بین با توجه به محدودیت‌ها و بروکراسی‌های اداری دولت‌ها، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و داشته‌‎های سازمان‌های مردم‌نهاد یکی از اصولی است که حتی در توسعه‌یافته‌ترین کشورها نیز رعایت می‌شود. فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی نیز سابقه بسیار غنی و قابل اعتنایی در حوزۀ استفاده از سرمایه‌های مردمی برای توسعۀ علم و فناوری و حمایت از اجتماع نخبگانی برای رسیدن به اثرگذاری مثبت در جامعه دارد.


در همین راستا، نشست مشترک بنیاد نخبگان استان تهران با مرکز نیکوکاری سیدالشهداء علیه‌السلام با حضور قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.


در این نشست، محمود سعادت‌فومنی؛ قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم مسئولیت‌پذیری در قبال اجتماع نخبگان بومی، گفت: افرادی که سرمایه و داشته‌های خود را برای حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نخبگانی و همچنین پشتیبانی از استعدادهای برتر تا رسیدن به مرحلۀ اثرگذاری، صرف می‌کنند، شایستۀ الگوسازی هستند.


وی افزود: این قبیل افراد به دلیل حمایت از سرمایه‌های انسانی مستعد، اثرگذاری ماندگاری در جامعه دارند و علاوه بر تسهیل مسیر نخبگانی، نقش مهمی نیز در حوزه‌های فرهنگی دارند خاصه اینکه این نوع حمایت‌ها محدودیت‌ها و بروکراسی‌های دولتی را نیز ندارند.


قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: تسهیل مسیر نخبگانی مستعدان‌برتر از طریق ظرفیت‌های مردمی سبب می‌شود این افراد پس از رسیدن به نقطۀ اثرگذاری، خود نیز به عنوان یک نخبه ظرفیت‌ها و امکاناتشان را در مسیر نخبه‌پروری بکار گیرند.


وی تأکید کرد: یکی دیگر از نتایج تسهیل و تسریع مسیر نخبگانی از منابع مردمی، کاهش اختلاف طبقاتی در بهره‌مندی از امکانات پژوهشی و تحصیلی و حصول عدالت تحصیلی است.


قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه بکارگیری توان و قابلیت‌های مشمولان جایزۀ شهید متوسلیان را یکی از راه‌های ارتقاء حس وطن‌دوستی و مسئولیت‌پذیری این افراد در قبال اقلیم دانست و اظهار داشت: می‌توان در قالب برنامه‌هایی مانند اردو جهادی و یا دوست علمی، از توان مشمولان این جایزه نیز بهره برد تا ضمن زمینه‌سازی برای اثرگذاری آنان، حس وطن‌دوستی و خدمت‌رسانی به جامعه نیز در این افراد افزایش یابد.






در این مراسم، سردار محسن کاظمینی؛ رئیس مرکز نیکوکاری سیدالشهداء علیه‌السلام نیز به فعالیت‌های این مرکز در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: این مرکز در تعامل با بنیاد نخبگان استان تهران، جایزه‌ای را به نام شهید احمد متوسلیان طراحی کرده است و قصد دارد در قالب این جایزه از مستعدان‌برتر استان تهران و ایده‌ها و طرح‌های نخبگانی آنان حمایت کند.


رئیس مرکز نیکوکاری سیدالشهداء علیه‌السلام تصریح کرد: اعطای تسهیلات مالی و حمایت‌های مادی در قالب جایز‌های تحصیلی به نام شهداء دفاع‌مقدس سبب می‌شود حس مسئولیت‌پذیری و وطن‌دوستی در مستعدبرتر افزایش یابد و فرد پس از طی این مراحل و رسیدن به نقطۀ اثرگذاری، داشته‌ها و یافته‌های علمی و مالی خود را برای اعتلای کشور به کار گیرد و از هیچ کوششی برای توسعۀ همه‌جانبه فروگذار نباشد.


کاظمینی ادامه داد: در کشور موهبت‌های طبیعی و انسانی بسیاری وجود دارد که مورد غفلت قرار گرفته‌اند؛ به عنوان نمونه سیستان‌وبلوچستان وسعت جغرافیایی برابر با چند کشور اروپایی دارد و دارای بیش از هزار کیلومتر مرز خاکی و آبی با دیگر کشورها است. با این حال، این استان پهناور همچنان یکی از مناطق محروم کشور محسوب می‌شود در حالیکه حمایت از استعدادها و اندیشه‌های نخبگانی این منطقه سبب خواهد شد، سیستان‌وبلوچستان خیلی زود به توسعه‌یافتگی برسد.


وی در ادامه با اشاره به اثرگذاری کم‌نظیر شهید احمد متوسلیان در جنگ تحمیلی خاصه در عملیات‌های فتح‌المبین و بیت‌المقدس، این شهید بزرگوار را یکی از نخبگان و مفاخر عصر کنونی نامید.


در ادامه این نشست، علیرضا زراسوندی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان تهران نیز با اشاره به ابعاد فرهنگی حضور مردم در فعالیتهای نخبه­پروری گفت: حمایت از استعدادهای برتر و ایده‌ها و طرح‌های نخبگانی در قالب اعطای جوایز تحصیلی مردم نهاد، علاوه بر اینکه نقش بسزایی در توسعۀ دایرۀ نخبگانی دارد در حوزۀ فرهنگ نخبگانی و ارتقاء حس مسئولیت‌پذیری در بین آنان نیز تاثیر غیرقابل انکار دارد.


وی افزود: خوشبختانه مرکز نیکوکاری سیدالشهداء علیه‌السلام ظرفیت‌ها و امکانات خوبی برای حمایت از اجتماعات نخبگانی دارد.


زراسوندی تصریح کرد: استان تهران به دلیل وسعت فضاهای علمی و تحقیقاتی و همچنین تراکم بالای نخبگان و استعدادهای برتر نیازمند حضور مردمی است که خوشبختانه این مهم در قالب جایزۀ علمی به نام یکی از نخبگان دفاع‌مقدس، شهید حاج احمد متوسلیان با مشارکت بنیاد نخبگان استان و مرکز نیکوکاری سیدالشهداء به مشمولان اعطا می‌شود.


رئیس بنیاد نخبگان استان تهران با بیان اینکه شاخص‌های احراز متقاضیان این جایزه توسط این بنیاد تعریف می‌شود، تأکید کرد: کارگروه مشترک بنیاد نخبگان استان تهران و مرکز سیدالشهداء علیه‌السلام برای شناسایی مستعدان‌برتر مشمول این جایزه تشکیل می‌شود تا وظیفۀ شناسایی، پایش، بررسی و در نهایت معرفی مستعدان‌برتر را بر عهده بگیرد. ‌


لازم به ذکر است، در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری بنیاد نخبگان استان تهران و مرکز نیکوکاری سیدالشهداء علیه‌السلام منعقد شد.  

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 156801
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین