بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/01/28 - 10:37
  • - تعداد بازدید: 309
  • - تعداد بازدیدکننده: 95
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیئت‌علمی دانشگاه بوعلی سینا:

انجام پروژه‌های کلان ملی، منزلت اجتماعی نخبگان را افزایش می‌دهد

جلالی گفت: سپردن پروژه‌های مهم علمی و پژوهشی استان و کشور به هسته‌های نخبگانی، سبب ارتقاء منزلت اجتماعی جامعة نخبگان خواهد شد.

~/Asset/News/News/Image/indexتابی.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامة برنامه‌های تکریم و الگوسازی از مفاخر و سرآمدان بومی، رییس بنیاد نخبگان استان همدان به همراه جمعی از دانشگاهیان با محسن جلالی؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه بوعلی‌سینا و محقق سرآمد حوزة کشاورزی دیدار و از دستاوردهای این استاد سرآمد قدردانی کرد.



در این دیدار، حمید بلالی؛ رییس بنیاد نخبگان استان همدان با اشاره به برخی از دستاوردهای استاد جلالی مانند قرار گرفتن در زمرة یک‌درصد دانشمند برتر جهان، گفت: پاسداشت خدمات و فعالیت‌های نخبگانی یک وظیفة ملی و همگانی است.



وی افزود: برگزاری برنامه‌های تکریم و یا الگوسازی از مفاخر بومی، رویکرد مثبت و انگیزة تلاش را در جامعة مستعدان‌‌برتر ایجاد می‌کند تا با جدیت بیشتری در مسیر نخبگی حرکت کنند. این اقدام علاوه بر آن سبب ایجاد ظرفیت‌های جدید در حوزة علم و پژوهش خواهد شد.



بلالی در ادامه به برخی از برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان در حوزة توانمندسازی و اثرگذاری اشاره کرد و یادآور شد: طرح هسته‌های مسئله‌محور که با نام طرح شهید احمدی‌‎روشن اجرا می‌شود، تلاش دارد با رویکردی متفاوت زمینه‌ را برای شکوفایی استعدادهای دانشجویی و هدایت آنها به سمت چالش‌ها و نیازهای واقعی کشور فراهم کند.



در ادامه، محسن جلالی؛ عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی کشاورزی دانشگاه بوعلی‌سینا نیز با اشاره به لزوم جلوگیری از مهاجرت نخبگانی، بر شایسته‌سالاری تاکید و تقدیر از فعالیت‌های نخبگانی را از مهمترین عوامل در نگهداشت نخبگان دانست و گفت: ایجاد زمینة مناسب برای فعالیت تخصصی و ارتقاء کیفیت امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی و همچنین ارتقاء منزلت اجتماعی علم، از مهمترین موارد در نگه‌داشت نخبگان هستند.



وی افزود: فراهم بودن بستر برای رشد اجتماعی و اقتصادی جامعة نخبگانی نقش بسزایی در ماند نخبگانی و افزایش انگیزة این افراد برای خدمت‌رسانی به جامعه دارد.



عضو هیئت‌علمی دانشگاه بوعلی سینا تصریح کرد: سپردن طرح‌ها و پروژه‌های مهم علمی و پژوهشی استان و کشور به هسته‌های نخبگان و دانشجویان مستعد بومی، علاوه بر اینکه توان نخبگانی را به بخش‌های مورد نیاز تزریق می‌کند، سبب آگاهی‌بخشی به جامعه از جایگاه علم و نخبه و در نتیجه ارتقاء منزلت اجتماعی جامعة نخبگان خواهد شد.
  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 147037
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین