معاون پژوهش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت:اندیشکدههای حکمرانی باعث کوتاه شدن فاصلهها و دستیابی سریع به راهکارها و راهبردهای نخبگان و کمک به قانونگذاری میشوند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بهروز طهماسب کاظمی معاون پژوهش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: احساس نیاز از اوایل انقلاب برای ایجاد نهاد مشورتی برای مجلس شورای اسلامی بود که در قانونگذاری و تصمیمسازی بازوی مشورتی باشد و بدین طریق مرکز پژوهشهای مجلس ایجاد شد.
کاظمی افزود: از ظرفیت دانشگاه ها به نحو مطلوبی استفاده نمی شد و راهاندازی اندیشکده حکمرانی به نوعی پاسخ به این خلاء بود که از ظرفیت اندیشمندان استانی نیز استفاده شود.
معاون پژوهش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با همان رویکرد مرکز پژوهش های مجلس، اندیشکده های حکمرانی استان ها را راهاندازی می کنیم تا هم از ظرفیت نخبگان و اندیشمندان تمام استانها استفاده شود و هم به عنوان بازوی پژوهشی مرکز پژوهش های مجلس عمل کنند.
وی اظهار کرد: در حوزههای کلان که نیاز به استفاده از نظرات تمام نخبگان کشوری است این اندیشکدهها باعث کوتاه شدن فاصلهها و دستیابی سریع به راهکارها و راهبردها و کمک به قانونگذاری میشوند.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید