بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/06/14 - 12:53
  • - تعداد بازدید: 2260
  • - تعداد بازدیدکننده: 65
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو شورای‌اسلامی‌شهر بجنورد در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان:

اندیشۀ نخبگانی زیربنای ظهور تمدن‌ها است

امانی گفت: در دنیای امروز، ساختن تمدن نیاز به هزار سال زمان ندارد، گاهاً با یک محصول نخبگانی تمدنی جدید در کمتر از 40 سال شکل می‌گیرد.

~/Asset/News/News/Image/فرهنگ6.jpg

ابراهیم امانی؛عضو شورای‌اسلامی‌شهر بجنورد در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اهمیت حضور نیروی‌انسانی در توسعۀپایدار، گفت: حضور نیروهای نخبگانی، رکن پیشرفت و رشد جوامع بشری است.


وی افزود: تجربه‌جهانی نشان می‌دهد که هیچ ملتی بدون اتکا بر نیروی‌انسانی متخصص، متعهد، کارآ و در یک کلام نخبه، نمی‌تواند به توسعه برسد.


امانی ادامه داد: حضور این افراد در رأس امور و مدیریت تحولات، سبب کاهش هزینه و زمان و افزایش بهره‌وری سیستم می‌شود؛ بنابراین نیاز است در ابعاد مدیریتی نیز از توان نخبگان این حوزه استفاده بیشینه شود.


عضو شورای‌اسلامی‌شهر بجنورد تصریح کرد: مدیریت علاوه بر ویژگی‌های شخصیتی فرد، امروزه به عنوان یک دانش مطرح است. در واقع فرد مستعد برای تبدیل شدن به مدیری لایق و کاربلد، باید آموزش و مهارت کافی ببیند که این مهم نیازمند سازمان‌دهی و برنامه‌ریزی دقیق است.


وی تأکید کرد: تربیت نسل مدیران هوشمند که بر دانش و ابزار روز مدیریت مسلط هستند و ادبیات آن را به خوبی می‌شناسند و علاوه بر همه این موارد، انگیزه لازم برای پیشبرد اهداف اجتماعی را دارند، یکی از ارکان اصلی برای رسیدن به نقطۀ مطلوب است.


امانی یادآور شد: در کشورهای توسعه‌یافته، مدیر موفق فردی است که بتواند نیروی‌انسانی متخصص و متعهد در زمینه‌های مختلف را شناسایی و در مسیر اهداف معین، همگرا کند. در واقع، هنر مدیر استفاده از توان و ظرفیت‌های موجود برای رسیدن به نقطۀ مطلوب است.


عضو شورای‌اسلامی‌شهر بجنورد خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری برای تربیت مدیران یکی از اقداماتی است که حتی به لحاظ هزینه نیز صرفه اقتصادی و اجتماعی دارد. در واقع برای گریز از مدیریت آزمون و خطا و یادگیری از راه تجربه (که آسیب‌های جدی برای کشور دارد)، بهتر است در حوزه‌های آموزش و مهارت‌افزایی هزینه کرد.


وی در ادامه به لزوم ماند نخبگانی اشاره کرد و گفت: این مسئله دو بخش مجزا دارد؛ از سویی خود افراد نخبه و متخصص باید در قبال جامعۀ بومی حس مسئولیت و دین داشته باشند و علی‌رغم تمام نارسایی‌ها، کمبودها و فقر امکاناتی، بوم و اقلیم خود را ترک نکنند و تلاش کنند با استفاده از مزیت‌های موجود و بر مبنای داشته‌های بومی (گرچه اندک) زمینه را برای توسعه فراهم کنند. از سوی دیگر، جامعه نیز اعم از توده‌های مردم، دستگاه‌های دولتی، سازمان‌های حکومتی و مردم‌نهاد، درک درستی از مفهوم نخبه داشته باشند و بپذیرند بدون حضورفعال این افراد جامعۀ انسانی هرگز به تعالی و رشد نمی‌رسد و بدانند طرح‌ها و ایده‌های نخبگانی برای بهبود کیفیت زندگی اجتماعی یک ضرورت است.


امانی اضافه کرد: در دنیای امروز، ساختن تمدن نیاز به هزار سال زمان ندارد، گاهاً با یک محصول نخبگانی تمدنی جدید در کمتر از 40 سال شکل می‌گیرد.


عضو شورای‌اسلامی‌شهر بجنورد در پایان گفت: مهاجرت نخبگانی از مناطق مختلف به کلانشهرها، بوم را فقیر و لاغر و مرکز را فربه و بی‌قواره خواهد کرد. در چنین شرایطی کشور با پیرامونی ناکارآ و مرکزی چاق مواجه می‌شود که قطعاً این موضوع از نشانه‌های توسعه نیست.


 


 


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 145131
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین