مرادخانی با اشاره به لزوم تجاریسازی کردن ایدههای نخبگانی، گفت: هدف در پارکهای علموفناوری، موفقیت ایدهها است و به همین دلیل حتی اگر 5 درصد ایدهها هم موفق شوند، دستاورد بزرگی حاصل شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور زمینهسازی برای توسعة فرهنگ کارآفرینی و همچنین ایجاد بستر مناسب برای حضور واقفان و خیرین در این بخش، رییس بنیاد نخبگان استان زنجان با رییس پارک علم و فناوری استان دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، سیفالله رسولی؛ رییس بنیاد نخبگان استان زنجان ضمن تشریح اقدامات و فعالیتهای این نهاد در حمایت از ایدهها و طرحهای نخبگانی، بر لزوم افزایش تعامل و همکاری با پارک علموفناوری استان تأکید کرد.
داود مرادخانی؛ رییس پارک علموفناوری استان زنجان نیز به اهداف و فعالیتهای این مرکز و همچنین رویکردهای آن نسبت به موضوع کارآفرینی اشاره کرد و گفت: 68 شرکت دانشبنیان در پارک علموفناوری استان زنجان حضور دارند.
وی افزود: پارک علموفناوری استان، ایدههایی که وارد این پارک میشوند را از لحاظ تیمسازی و تولید محصول، کمک میکند تا اکوسیستم آنها کامل شود.
مرداخانی ادامه داد: در این پارک، واحدهای فناوری که به محصول رسیده باشند، تبدیل به شرکت دانشبنیان شوند.
رییس پارک علموفناوری استان زنجان یادآور شد: مراحل ایدهپردازی، دورههای کارآفرینی، مراکز نوآوری (مرکز کارمشترک)، پیشرشد و رشد، مراحل تکامل واحدهای فناور در پارک علم و فناوری هستند. وقتی یک واحد فناور، تمام این مراحل را طی کرد و به تجاریسازی محصول رسید، تبدیل به شرکت دانشبنیان میشود.
وی تأکید کرد: هدف در پارکهای علموفناوری، موفقیت ایدهها است و به همین دلیل حتی اگر 5 درصد ایدهها هم موفق شوند، دستاورد بزرگی حاصل شده است چراکه میتوانند با تولید محصول، به مرحله تجاریسازی برسند.
مرادخانی با توجه به آمادگی پارک علموفناوری استان در تجاریسازی ایدههای نخبگان، خواستار همکاری بیشتر با بنیاد نخبگان استان در این خصوص شد.