اصفهانی با اشاره به لزوم زمینهسازی برای خدمترسانی بیشتر اجتماع نخبگانی، گفت: برازندگی نخبه به تعالی در انسانیت و پیشرو بودن در خدمتگزاری به کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای فعالیتهای فرهنگی و با هدف پیشگیری از آسیبهای فردی و اجتماعی کارگاه آموزشی تکنیکهای ارتقای سلامت روان را با هدف کسب مهارتهای زندگی و توانمندسازی مستعدانبرتر برگزار کرد.
در این کارگاه، مسعود اصفهانی؛ رئیس بنیاد نخبگان گیلان با تشریح اهداف این کارگاه، به برخی از فعالیتهای حمایتی بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد و گفت: این کارگاهها با هدف توانمندسازی مستعدانبرتر برای تأثیرگذاری بهینه در جامعۀ بومی برگزار میشود.
وی افزود: برازندگی نخبه به تعالی در انسانیت و پیشرو بودن در خدمتگزاری به کشور است.
اصفهانی اظهار داشت: بسیاری از تسهیلات اعطایی به مستعدانبرتر به نام افراد نخبه و تأثیرگذار نامگذاری شده است که این مهم بیانگر پیوست فرهنگی و دید فرهنگی بنیاد ملی نخبگان در اعطای تسهیلات و تلاش برای الگوسازی از شخصیت فرهنگی، اجتماعی و علمی این سرآمدان و مفاخر است.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان تصریح کرد: نخبگی امری است شدنی است که در مسیر تکاملی بوجود میآید و به کمک نهادهای توانمندساز، بالنده میشود.
در ادامۀ این برنامه، سجاد رضائی؛ عضو هیئتعلمی گروه روانشناسی دانشگاه گیلان کارگاه آموزشی تکنیکهای ارتقای سلامت روان را با محورهای «چرا پرداختن به موضوع سلامت روانی اهمیت دارد ؟»، «سلامت روانی چیست؟ چه تعریفی برای آن می توان ارائه کرد؟»، «براساس تعریف (WHO) چه کسی دارای سلامت روانی است؟» برگزار کرد.
در بخش بعدی «فنون ارتقاء سلامت روان»، «رویکردها کدامند؟»، «عوامل خطرزا کدامند؟» و «راههای درمان [یا راهحلها] کدامند؟» توضیح داده شد و سپس در بخش سنجش روانی «نظر وضعیت روانی در چه جایگاهی قرار دارم؟»، «اجرای آزمون SCL-90-R»، «نمرهگذاری مستعدانبرتر» و «تفسیر عمومی پاسخها» عنوان و تشریح شد.