فرمانده آماد و پشتیبانی نداجا با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان و نخبگان در بخشهای مختلفی با نیروی دریایی ارتش همکاری دارند، خاطرنشان کرد: در دانشگاه امام خمینی (ره) نوشهر و با تشکیل مراکز رشد و فناوری، از نخبگان در جایگاه استادی و همچنین در حوزههای پژوهشی استفاده میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیادملی نخبگان؛ امیر علیرضا محمدی فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش یک نیروی تجهیزاتمحور است و ویژگیهای خاص خود را دارد، اظهار داشت: انبوهی از تجهیزات و سامانههای شناوری، پروازی و زیرسطحی در نیروی دریایی ارتش وجود دارد و همه نوع دانش و فناوری در آن به کار گرفته شده است.
امیر محمدی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش دارای سامانههای پیشرفتهای است، گفت: در گذشته این فناوریهای تجهیزاتی و دانشی از کشورهای دیگر وارد میشد، اما بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و بهویژه بعد از جنگ تحمیلی، دوران سازندگی، تحول و قطعهسازی در این نیرو با تشکیل دانشگاه نیروی دریایی ارتش با سرعت بیشتری انجام شد.
فرمانده آماد و پشتیبانی نداجا افزود: در ادامه، تولید تجهیزات بهصورت عمده آغاز شد و شروع چنین کاری نیازمند استفاده از جوانان، نخبگان و شرکتهای دانشبنیان بود. در این دوران اولین شناور پرافتخار تمام ایرانی (جماران) توسط فرمانده معظم کل قوا رونمایی شد و به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق و دوران جدیدی در تولید سامانهها و تجهیزات نیروی دریایی آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای دانشبنیان و نخبگان در بخشهای مختلفی با نیروی دریایی ارتش همکاری دارند، خاطرنشان کرد: در دانشگاه امام خمینی (ره) نوشهر و با تشکیل مراکز رشد و فناوری، از نخبگان در جایگاه استادی و همچنین در حوزههای پژوهشی استفاده میشود.
دریادار دوم محمدی به بخش دیگری از حضور نخبگان و شرکتهای دانشبنیان اشاره و عنوان کرد: اولین کارخانجات نوآوری صنایع دریایی در بوشهر توسط نیروی دریایی ارتش و با مشارکت شرکتهای دانشبنیان در سال گذشته افتتاح شد و اولین محصولش موتور دریایی سنگین بومی بود که اکنون بر روی شناورهای ما در حال استفاده است.
فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در این کارخانجات نوآوری، انبوهی از شرکتهای دانشبنیان و نخبگان در حال فعالیت هستند، اظهار داشت: در بخش دیگر نیز بهعنوان شرکتهای همکار، در حال بهرهگیری از شرکتهای دانشبنیان و مشارکت آنها هستیم و در این راستا زمینه بهینهسازی و بهروز کردن تکنولوژیها و فناوریها در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به بهرهگیری از سربازان نخبه در زمینههای پژوهشی و دانشی در طول خدمت گفت: نخبگانی که میخواهند خدمت سربازی را آغاز کنند، در دانشگاههای معتبر کشور شناسایی و دعوت به کار میشوند. نخبگان وظیفه طرحهای مشترک پژوهشی دریافت میکنند و اگر موضوع تحقیقشان منطبق با نیازهای سازمان باشد با تأیید سازمان نخبگان نیروهای مسلح این طرح بخشی از دوران خدمت سربازی آنها محسوب میشود. در حال حاضر تعداد زیادی از نخبگان در حوزههای پژوهشی، فنی و پشتیبانی کار تحقیقاتی انجام میدهند و استقبال خوبی از این طرح شده است.
امیر محمدی خاطرنشان کرد: امروز هر آنچه که نیروی دریایی نیاز دارد به کمک نخبگان، صنعت، دانشگاه، صنایع دفاعی، کارخانجات نوآوری و پژوهشگاههای دانشی در نوشهر و رشت ایجاد شده است.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
نظر دهید