بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/05/23 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 374
  • - تعداد بازدیدکننده: 215
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در یک کارگاه آموزشی در بجنورد مطرح شد:

تاب‌آوری از عوامل مهم در کنترل هیجانات است

کارگاه آموزشی تکنیک‌‎های تنظیم هیجان با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به همت بنیاد نخبگان خراسان‌شمالی برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/مدیریت6.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامۀ برگزاری کارگاه‌های توان‌افزایی و مهارت‌آموزی، کارگاه آموزشی تکنیک‌‎های تنظیم هیجان با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به همت بنیاد نخبگان خراسان‌شمالی برگزار شد.


در این کارگاه ضمن بررسی و تشریح چگونگی تنظیم هیجانات فردی، عنوان شد: تنظیم هیجان به هر گونه فرآیند روانی یا رفتاری گفته می‌شود که فرد بتواند با آن روی احساسات خود و یا دیگران اثربگذارد. به عنوان نمونه، خودتشویقی و یا نگران کردن خود در طول انجام یک کار، نمونه‌هایی از تنظیم هیجانات است.


در ادامه افزوده شد: مهارت مدیریت هیجان یعنی مدیریت آگاهانه، هوشیارانه و خلاقانه هیجان‌ها که یکی از مهارت‌های مهم زندگی است. برای اینکه فرد بتواند هیجان‌ها را آگاهانه و خلاقانه مدیریت کند باید در گام اول، هیجان‌ها را به خوبی بشناسد و از وجود آنها در هر لحظه مطلع و از نقش و میزان تأثیر هر کدام آگاه باشد.


در این کارگاه به عوامل کنترل هیجان نیز اشاره و تصریح شد: ترس، خشم، اعجب، پیش‌بینی، غم و اندوه، لذت و شادی، چندش و اعتماد، هشت هیجان اصلی هر فرد در زندگی هستند. از سوی دیگر، آموختن فنون کنترل هیجانات، اجازه بروز هیجانات، شناخت هیجانات، پذیرش هیجانات (نه ابراز آزادانه)، تمرین آرامش و مدیریت هیجانات منفی، از مهمترین ابزار لازم برای کنترل هیجانات است.


در پایان این برنامه گفته شد: تاب‌آوری یکی از عوامل مهم در کنترل هیجانات است که نتیجۀ آن می‌تواند احساس ارزشمندی، مهارت حل مسئله، کفایت اجتماعی، خوش‌بینی و همدلی باشد.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 150464
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم