مرتاض با اشاره به لزوم بهرهگیری از تمام ظرفیتهای موجود برای توسعۀ صنعتی و فناوری کشور، گفت: تجمیع توان متخصصان دانشگاهی و خبرگان صنعتی، راز موفقیت در هر نوعی از کسبوکار است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامۀ برگزاری برنامههای نخبگانی و با هدف آشنایی بیشتر مستعدان با دستاوردهای محققان و ظرفیتهیا بومی، برنامۀ بازدید از واحد صنعتی آذرباتری به همت بنیاد نخبگان استان آذربایجانغربی برگزار شد.
در این بازدید، کاظم مرتاض؛ مدیرعامل هولدینگ آذرباتری ضمن اشاره به تاریخچۀ این شرکت، گفت: این مجموعه به منظور تولید باتری، از اوایل دهه 70 با بهرهگیری از جوانهای مستعد و تلاشگر شهر ارومیه وارد فاز تحقیقاتی شد و توانست با تجمیع نیروهای متخصص و دانشآموختگان دانشگاهی و همچنین افراد با تجربه و فعال در صنعت، خیلی زود جایگاه خود را در صنعت کشور تثبیت کند.
وی با اشاره به دورنمای این شرکت، افزود: ارتقای دانش فنی جهت تولید باتریهای مورد استفاده در خودروهای برقی و همچنین طراحی خودرو برقی از اهداف دیگر این شرکت است.
مرتاض در ادامه با اشاره به اهمیت حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی، اظهار داشت: شهرکهای صنعتی در تولید ثروت و ایجاد و ارتقاء صنعت و حمایت از واحدهای تولیدی و همچنین حفظ محیطزیست، نقش بسزایی دارند.
آیدین وحدتطلب؛ مدیر تولید کارخانجات شرکت آذرباتری نیز در این برنامه گفت: این شرکت فعالیت خود را از سال 1376 آغاز کرده و درحال حاضر سومین باتریساز برتر کشور از لحاظ تیراژ تولید و همچنین تعداد پرسنل شاغل در زیرمجموعههای این شرکت است.
وی افزود: این شرکت در بخشهای مختلف اداری، تولید و با بهرهگیری از ماشینآلات به روز دنیا توانسته است یکی از تأمینکنندگان اصلی باتری شرکتهای خودروسازی مانند ایران خودرو، سایپا و ماموت باشد.
وحدتطلب یادآور شد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده در واحدهای مدیریتی و بازرگانی در چند سال اخیر، آذرباتری هم اکنون توانسته است با قدرت به بازار کشورهای خاورمیانه ورود و به پنج کشور این حوزه صادرات داشته باشد.
لازم به ذکر است، در این برنامه شرکتکنندگان از بخشهای مختلف این شرکت بازدید و از نزیک با دستاوردها و چالشهای آن و همچنین نقش این شرکت در اقتصاد و اشتغالزایی در استان آشنا شدند.