یاسینی گفت: استعدادهای بسیاری در افراد جامعه وجود دارد که مثلث خانه، مدرسه و جامعه میتواند ضمن شناسایی، زمینهساز شکوفایی آنها نیز باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامة برگزاری برنامههای تربیتی و با هدف آشنایی بیشتر خانوادهها با نحوة صحیح برخورد با استعدادهای تحصیلی، «کارگاه مشاوره تعامل والدین با فرزندان» به همت بنیاد نخبگان استان یزد برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه، سید مهدی کلانتر؛ رییس بنیاد نخبگان استان یزد ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این برنامه، گفت: ارتباط دوسویه و تعامل والدین با فرزندان و شناسایی استعداهای آنان، سرعت رسیدن فرزندان را به موفقیت و پیشرفت دوچندان میکند.
در ادامه، سید مجتبی یاسینی؛ روانپزشک و عضو هیئتعلمی دانشگاه علومپزشکی شهید صدوقی نیز ضمن بیان اهمیت شناسایی استعداد فرزندان، تأکید کرد: استعدادهای بسیاری در افراد جامعه وجود دارد که مثلث خانه، مدرسه و جامعه و ارتباط این سه نهاد باهم میتواند ضمن شناسایی، زمینهساز شکوفایی آنها نیز باشد.
وی افزود: موارد متعددی در خانوادهها وجود دارد که مانع شکوفایی استعدادها میشود؛ عدممدیریت قدرتمند روال زندگی، عدم ارتباط مؤثر خواهران و برادران و فقدان فرصت کافی برای بروز قابلیتها، از مهمترین موارد است.
یاسینی خاطرنشان کرد: خانواده، مدرسه و جامعه اگر توأمان همراه فرزندان بودند، پیشرفت بر مبنای استعدادهای ذاتی آغاز میشود و فرد میتواند با شکوفایی استعدادهایش به موفقیت برسد؛ در غیر اینصورت مسیر موفقیت دچار اختلالهای بسیار خواهد شد.
برگزاری نشست پرسش و پاسخ، آخرین بخش این برنامه بود.