عضو هیئتعلمی دانشکده علومپایه دانشگاه گیلان تلاش مداوم و پشتکار را از شاخصهای مهم کارآفرینی دانست و اظهار داشت: حضور در برنامههای توانمندسازی نقش بسزایی در جهتدهی و هدایت استعدادهای تحصیلی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای اجراییسازی اقدام ملی 1-2-6 از سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هدف ارائه تسهیلات برای شکلگیری نهادهای مشاوره به افراد و گروههای نخبه و صاحب استعدادبرتر، وبینار آموزشی کارآفرینی در عرصه پرورش ماهی قزل آلا با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی، به همت بنیاد نخبگان گیلان به دو صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
در این برنامه، مسعود اصفهانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان گیلان یکی از اهداف برگزاری این قبیل وبینارها را ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی و خودباوری نخبگان و استعدادهایبرتر دانست و گفت: بنیاد نخبگان استان گیلان وظیفه خود میداند که بسترهای لازم را برای ورود استعدادهای برتر به عرصه تولید، به ویژه تولید مبتنی بر دانش را فراهم کند.
وی افزود: کارآفرینی در حوزۀ پرورش ماهی قزلآلا با وجود همه مشکلات و موانع، فرصت مناسبی برای اشتغالزایی و صادرات است به شرطی که این تولید، دانشمحور باشد.
در ادامه، افشارمحمدیان؛ عضو هیئتعلمی دانشکده علومپایه دانشگاه گیلان تلاش مداوم و پشتکار را از شاخصهای مهم کارآفرینی دانست و اظهار داشت: حضور در این قبیل برنامهها نقش بسزایی در جهتدهی و هدایت استعدادهای تحصیلی دارد.
ستایشی؛ مدیرعامل شرکت مزرعه پرورش ماهی قزلآلا نیز در خصوص انگیزه و چگونگی ورود خود به عرصه تولید و موانع و مشکلات این مسیر نکاتی را ذکر کرد و خودباوری و اعتمادبهنفس را مهمترین ابزار کارآفرینی دانست و سپس مراحل مختلف تولید ماهی قزلآلا، از ابتدا تا انتهای مزرعه را تشریح کرد.
لازم به ذکر است، مزرعه پرورش ماهی قزل آلا از سال 1381 در زمینی بالغ بر نیم هکتار در روستای کلهسرا شهرستان تالش افتتاح و شروع بکار کرده است. در این مزرعه پرورش ماهیان خاویاری نیز از حدود یک سال قبل به عنوان برنامه توسعهای آغاز شده است.