بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/02/25 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 434
  • - تعداد بازدیدکننده: 425
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در نشست هسته‌های مسئله‌محور مطرح شد:

توسعۀ نوارزش‌آفرینی با بکارگیری هوش مصنوعی ضرورت دارد

نشست هسته‌های نخبگانی بنیاد نخبگان استان قزوین با تأکید بر اهمیت و ضرورت نوارزش‌آفرینی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ دومین جلسه هسته‌های نخبگانی بنیاد نخبگان استان قزوین در سال ۱۴۰۲، به ‌صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، علی رجب‌پور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان قزوین گفت: شایسته است دبیران هر یک از هیئت‌های اندیشه‌ورز در اسرع وقت با معاونت مرتبط در استانداری ارتباط برقرار کنند تا بتوان در کمترین زمان ممکن از ظرفیت‌های مشترک برای نیل به اهداف تعیین‌شده بهره برد.

در ادامه، حسین میهمی؛ دبیر هسته نخبگانی آموزش و نوارزش‌آفرینی بنیاد نخبگان استان نیز اظهار داشت: برنامه‌های تدوین‌شده برای سال جاری مرتبط با هوش مصنوعی است که اولین قدم آن، برگزاری رویداد ایده‌پژوهی در موضوع «هوش مصنوعی و آموزش» است که طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده در دو سطح دانش‌آموزی و دانشجویی اجرایی خواهند شد تا بتوان بستری جدید برای استفاده از هوش‌مصنوعی در امر آموزش ایجاد کرد.

 وی عنوان کرد: برگزاری نشست‌های بین‌المللی هوش‌مصنوعی و حوزه آموزش زبا‌ن‌های دوم، از دیگر برنامه‌های این هسته نخبگانی است که به ‌زودی با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و بنیاد نخبگان استان قزوین عملیاتی می‌شود.

میهمی افزود: برپایی سلسله نشست‌های واکاوی خلاقیت در آموزش و نیز برگزاری دوره‌های ارتباط با تکنولوژی ویژه معلمانی با سابقه تدریس بیش از ۱۵ سال، از دیگر برنامه‌هایی است که هسته نخبگانی آموزش و نوارزش‌آفرینی برای سال ۱۴۰۲ تدارک دیده است.

امیررضا درگی؛ دبیر هسته نخبگانی معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قزوین هم اظهار داشت: در هیئت اندیشه‌ورز این هسته نخبگانی، برنامه‌های سال ۱۴۰۲ در قالب پنج گام تدوین شده که گام نخست آن ساماندهی مجدد اعضاء هیئت به‌صورت ترکیبی از پژوهشگران، اساتید و اعضای هیئت‌ علمی، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان مستعد تحصیلی خواهد بود.

وی ادامه داد: گام دوم، ارتباط‌گیری با مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری بود که طی دیدار با ایشان برنامه‌ها و چشم‌اندازها و فعالیت‌های انجام شده در گروه معماری و مدیریت شهری در دو حوزه پژوهش و اجرا تبیین و تشریح شد.

دبیر هسته نخبگانی معماری و مدیریت شهری بنیاد نخبگان استان قزوین در پایان بیان داشت: گام بعدی، ارتباط مستمر با شهرداران مناطق شهری است که در اولین قدم دیداری با شهردار تاکستان صورت گرفت و مقرر شد تا در قالب یک کارگروه مشترک ضمن احصاء نیازهای شهری آن شهرستان راهکارهای عملیاتی با رویکرد نوآوری و نخبگانی را ارائه داده و در مرحله عملیاتی طرح‌‌ها از کمک و پشتیبانی آن شهرداری برخوردار شویم.


**
*
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.




***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 165503
نیما داورزنی
خبرنگار

نیما داورزنی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین