موسوی با اشاره به لزوم پاسداشت خدمات ارزندۀ ادیبان و شاعران بومی، این مهم را امری ضروری در اعتلای فرهنگی عمومی دانست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر با اندیشه و آثار استاد مصطفی رحیمپور سیاهکلی؛ چهره مکرم بنیاد نخبگان استان گیلان و شاعر آئینی استان، وبینار هماندیشی نقد و بررسی آثار وی به همت بنیاد نخبگان استان، با حضور اساتید و محققان شعر و ادب گیلان برگزار شد.
در این وبینار، مسعود اصفهانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان گیلان با اشاره به برگزاری مراسم تکریم و الگوسازی از استاد مصظفی رحیمپور که در سال 1398 برگزار شد، گفت: تکریم از بزرگان و مفاخر علم و ادب و فرهنگ، از رسالتهای اصلی بنیاد ملی نخبگان است.
وی تکریم پیوسته از مفاخر بومی و آشنایی بیشتر دانشجویان با آثار این بزرگان را از مهمترین اهداف برگزاری این قبیل برنامهها دانست و افزود: نسل امروز باید با تأثیر نخبگان و سرآمدان در جامعه آشنا شده و آنان را به عنوان الگوی خود در مسیر خدمترسانی به جامعه انتخاب کنند.
موسوی؛ رییس پژوهشکده گیلانشناسی دانشگاه گیلان نیز اظهار داشت: احترام و تکریم بزرگان، ادیبان و شاعران، امری ضرری برای اعتلای فرهنگ عمومی است.
وی استاد رحیمپور را هنرمندی مردمی و برخواسته از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی دانست.
صفایی؛ رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان نیز با اشاره به لزوم پاسداشت خدمات نخبگانی در راه اعتلای فرهنگی، تصریح کرد: رمز موفقیت استاد رحیمپور، زندگی و حضور مداوم در میان تودۀ مردم است. وی چراغ فرهنگ گیلان و هویت گیلانی را روشن نگه داشته و به همین دلیل تکریم و پاسداشت این شخصیت الزامی عمومی است.
حسینی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیاهکل، پورشعبان؛ محقق حوزه فرهنگ و هنر گیلان و فریبا نظری؛ محقق حوزه اجتماعی و خانواده، از دیگر سخنرانان در این نشست بودند.