بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/11/21 - 13:07
  • - تعداد بازدید: 1086
  • - تعداد بازدیدکننده: 110
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیئت‌علمی دانشگاه شیراز:

حضور در هسته‌های طرح شهید احمدی‌‎روشن تجربه‌ای هیجان‌انگیز است

یوسفی‌نژاد گفت: حضور مستعدان رشته‌ها و گرایش‌های متنوع، زمینه را برای آشنایی با مفاهیم اساسی دیگر تخصص‌ها و ایده‌پردازی در محیط انگیزشی فراهم می‌کند.

~/Asset/News/News/Image/هسته88.jpg
سعید یوسفی‌نژاد؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه شیراز در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به زمان‌بر بودن فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی، گفت: اساساً در زمان اندک نمی‌توان و نباید انتظار داشت کار تحقیقاتی به محصولاتی با قابلیت تجاری‌سازی بی‌انجامد.



وی با اشاره به ابعاد طرح شهید احمدی‌‎روشن، افزود: یکی از نکات مهمی که اساتید خبره در این طرح باید به آن توجه کنند، فاصله بین ایده‌‍‌آل ذهنی اساتید و خروجی فعالیت‌های دانشجویان مستعد است؛ در واقع، اساتید باید با صبر و حوصله، انتظارات خود را از اعضای هسته به سطح منطقی برسانند.



یوسفی‌نژاد ادامه داد: گرچه تولید محصولات دانش‌بنیان و یا خدمات و تولیدات با قابلیت تجاری‌سازی از اهداف طرح شهید احمدی‌‎روشن است اما نباید فراموش کرد که مهمترین هدف این طرح توانمندسازی مستعدان و افزایش آمادگی آنان برای ورود به کارآفرینی و کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیان است.



استاد شیمی تجزیه تصریح کرد: حضور مستعدان از رشته‌ها و گرایش‌های متنوع، یکی دیگر از مزایای طرح شهید احمدی‌‎روشن است؛ با این اقدام علاوه بر اینکه می‌توان از توان تخصصی بیشتری برای پیشبرد پروژه استفاده کرد، زمینه برای آشنایی کلی مستعدان با مفاهیم اساسی دیگر تخصص‌ها نیز فراهم می‌شود که این مهم مهارت ایده‌پردازی و خلاقیت را می‌پروراند.



یوسفی‌نژاد با بیان اینکه حضور در هسته‌های طرح شهید احمدی‌‎روشن تجربه‌ای هیجان‌انگیز است، اظهار داشت: یکی از نکات مثبت این طرح، حضور فعال دانشجویان دوره کارشناسی است. پیشتر تصور بر این بود که این دانشجویان به دلیل عدم‌تسلط روی موضوعات تخصصی، کارآمدی بالایی در هسته‌های تحقیقاتی و پژوهشی ندارند

اما این طرح نشان داد اگر دانشجوی دوره کارشناسی در فضای رقابتی و انگیزشی قرار بگیرد، خروجی بسیار مطلوب و چشمگیری خواهد داشت.



عضو هیئت‌علمی گروه شیمی دانشگاه شیراز با اشاره به نقش مهم بازدیدهای تخصصی از واحدهای صنعتی و تولیدی، این برنامه‌ را گامی مثبت در اصلاح رویکرد و نگرش اعضای هسته‌ها به موضوعات تحقیقاتی دانست و گفت: افراد با بازدید از بخش‌ها و نهادهای صنعتی و تولیدی، به وضوح نقش علم را در توسعه می‌بینند و همین عامل باعث می‌شود از همان دوره کارشناسی توان خود را به سمت حوزه‌های عملیاتی جهت‌دهی کنند.



یوسفی‌نژاد در ادامه یادآور شد: پروژه هستة ما درباره تجهیزات حفاظت فردی است. در واقع در مدل‌ها و محصولات موجود در بازار نقایصی وجود دارد که سبب شده این تجهیزات حتی در مقابل باکتری‌ها و قارچ‌ها ایمن نباشند و در نهایت در مواجه با ویروس‌هایی مانند کرونا نیز به شدت آسیب‌پذیر باشند.



وی اضافه کرد: اقدامات و تحقیقات گسترده‌ای در همه جهان پیرامون تجهیزات حفاظت فردی آغاز شده است که هستة ما نیز تلاش دارد با نگاه مسئله‌محور، دو گروه بیمارستان‌ها و کارگاه‌های تولیدی را به عنوان جامعه هدف قرار دهد و برای رفع نیازهای کشور در این دو بخش توان خود را به کار ببندد.
  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 149276
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم