رسولی با اشاره به مزیتهای طرح شهید احمدیروشن، گفت: آشناسازی دانشجو با مسائل واقعی کشور و تمرین کارگروهی برای حل این نوع مسائل، تجربه جدیدی در کشور است که در این طرح پیادهسازی میشود.
در این نشست، رسولی؛ رییس بنیاد نخبگان استان زنجان با اشاره به مزیتهای طرح شهید احمدیروشن، گفت: اجرای این طرح گام مهمی برای تأمین نیازهای فناوری کشور در شرایط تحریمی و در بستر اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: طرح شهید احمدیروشن، طرحی نو با مزایای ویژه است که بنیاد ملی نخبگان مبتکر و مجری آن است. در این طرح که با مشارکت دانشجویان مستعد و علاقهمند از رشتههای مختلف و از دانشگاههای مختلف کشور و زیرنظر اساتید خبره اجرا می شود، مسائل واقعی جامعه، صنعت و دستگاههای اجرایی مورد بررسی قرار میگیرند و راهحلهای عملی در بستر اقتصاد مقاومتی ارائه و حل مسائل پیگیری می شوند.
رییس بنیاد نخبگان استان زنجان ادامه داد؛ آشناسازی دانشجو با مسائل واقعی کشور و تمرین کارگروهی برای حل این نوع مسائل، تجربه جدیدی در کشور است که در این طرح پیادهسازی میشود.
وی تصریح کرد: وجود تخصصهای مختلف در هر هسته، موجبات همافزایی و انتقال تجربه و دانش را برای اعضای هستهها فراهم میآورد؛ همچنین حضور دانشجویان مستعدد در این طرح باعث افزایش امید و روحیه مشارکت در آنان خواهد شد.
رسولی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ نزدیک به ۲8۰ طرح شهید احمدیروشن در بنیاد ملی نخبگان مصوب و هم اکنون در مرحله اجرا هستند، بیان کرد: برگزاری جلسات مشترک هماهنگی بین اساتید و دانشجویان طرحهایی که در حوزههای کاری نزدیک بهم تعریف شدهاند، فرصتی مغتنم برای اشتراکگذاری روشهای مبتکرانه و جدیدی است که در حل مسائل مشابه در دیگر طرحها حاصل شدهاند؛ بدین وسیله این تجارب به سهولت در اختیار دیگر هستههای علاقهمند نیز قرار میگیرد و در نتیجه از پتانسیل سایر هستهها در حل مسائل استفاده میشود.
در این نشست، اساتید خبره هستهها به شرح اقدامات انجامشده در طول دوره و نحوه مشارکت دانشجویان در فعالیتهای علمی هستهها پرداختند و مشارکت علمی و عملی دانشجویان در اجرای مسائل واقعی را یکی از عمده ویژگیهای این طرح بر شمردند.