بنیادیان بر لزوم ترویج فرهنگ دانشبنیان در جامعۀ علمی و دانشجویی تأکید کرد و گفت: ترویج چنین فرهنگی در بین دانشجویان میتواند زمینهساز ایدهپردازی و کارآفرینی آنان شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای ایجاد و افزایش همافزایی بیننهادی، نشست مشترک بنیاد نخبگان چهارمحالوبختیاری و دانشگاه پیام نور استان با محوریت میثاق نظام نخبگانی برگزار شد.
در این نشست، مجتبی بنیادیان؛ رییس بنیاد نخبگان استان به سند راهبردی کشور در امور نخبگان و اهداف آن اشاره داشت و گفت: هدف اصلی تدوین این سند شناسایی صحیح مسائل، شرایط و امکانات برای فراهم شدن زمینههای نخبه شناسی، نخبه پروری، نخبه گزینی و نخبه گماری در زمینههای مختلف علمی، فرهنگی، هنری، حوزوی و غیره است.
وی با اشاره به اینکه اجرای بند «ث» ماده 64 قانون برنامه پنج ساله ششم، افزود: توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیازمند همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی به ویژه دستگاههای علمی و پژوهشی استان است.
رییس بنیاد نخبگان چهارمحالوبختیاری ادامه داد: در کنار حمایتهای مادی از مستعدان برتر، حمایتهای معنوی میتوانند انگیزه و رغبت خدمترسانی به جامعه بومی در مستعدان برتر ایجاد کند و الگوی مناسبی برای جوانان باشد که این مهم نیازمند تعامل بیشتر با بنیاد نخبگان استان است.
بنیادیان یادآور شد: بنیاد ملی نخبگان سیاستها و برنامههای خود را در راستای حل مشکلات و معضلات پیشروی جوانان نخبه هدایت کرده و طبق آن، اجرای بند «ث» ماده 64 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه برای همه دستگاههای علمی پژوهشی و اجرایی تکلیف شده است.
وی بر لزوم ترویج فرهنگ دانشبنیان در جامعۀ علمی و دانشجویی استان نیز تأکید و تصریح کرد: ترویج چنین فرهنگی در بین دانشجویان میتواند زمینهساز ایدهپردازی و کارآفرینی آنان شود. مهمترین مشکل جوانان تحصیلکرده بیکاری است که با توسعه شرکتهای فناور و دانشبنیان میتوان ضمن حصول ارزشافزودۀ بالا، این مشکل را نیز پوشش داد.
رییس بنیاد نخبگان چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه دانشگاه پیامنور استان پتانسیل بسیار بالایی در راهاندازی مرکز نوآوری در حوزه علومانسانی دارد، یادآر شد: راهاندازی شرکتهای دانشبنیان علوم انسانی میتواند برای این دانشگاه رهآورد بسیار خوبی به همراه داشته باشد.
علیرضا آبرود؛ رییس دانشگاه پیام نور استان چهارمحالوبختیاری نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این مجموعه، همکاری با بنیاد نخبگان استان را گامی بلند در جهت توانمندسازی مستعدانبرتر و دانشجویان این دانشگاه دانست و گفت: موضوع سند راهبردی و بند «ث» ماده 64 قانون پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، مقوله بسیار مهمی است که همکاری این دو مجموعه در اجراییسازی آن نتایج بسیار مطلوبی را در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به توانمندیهای مستعدان برتر استان، افزود: دانشجویان و دانشآموختگان استان در زمینههای مختلف قابلیت بالایی دارند که اگر مورد حمایت قرار بگیرند میتوانند منشاء خدمات گستردهای باشند.
راهاندازی مرکز نوآوری علوم انسانی و همچنین اجرای سند میثاق نخبگانی در دانشگاه پیام نور از مهمترین مصوبات این نشست بود.
این نشست با هدف توسعۀ همکاریهای مشترک به منظور ایجاد محیطی پویا برای فعالسازی و اثرگذاری مناسب اجتماع نخبگانی در تحولات کشور با هدف تحقق آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی ایران و رسیدن به چشمانداز کشور در افق 1404، برگزار شد.