حجتالاسلاموالمسلمین خوئینی با اشاره به دستاوردهای کشور در حوزأ علم و فناوری، گفت: موفقیتهای آتی نیازمند حرکتی فزاینده و پیشبرنده است.
در این نشست، نبییونی؛ رییس بنیاد نخبگان استان البرز با اشاره به ضرورت بکارگیری منطقی ظرفیتهای استان برای نگهداشت نخبگان و مستعدان، گفت: ظرفیتهای موجود باید برای حمایت از استعدادهایبرتر و ایجاد انگیزه در آنان بکار گرفته شود.
وی افزود: پارک علموفناوری البرز ظرفیتها و توانمندیهای بسیار خوبی دارد و میتوان با بهرهگیری از توان علمی و دانشگاهی و ظرفیت علمی و فناوری این پارک و همچنین پتانسیل صنعتی استان، اقتصاد دانشبنیان را در استان توسعه داد.
عباسی؛ رییس پارک علموفناوری البرز نیز با تشریح برخی سیاستها و برنامههای این مرکز، اظهار داشت: البرز به عنوان قطب علمی و فناوری کشور، توانمندیهای بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری دارد؛ علاوه بر آن، دانشگاه خوارزمی نیز به عنوان یک دانشگاه مادر، زیرساختها و توان علمی بالا بسیار خوبی در زمینههای علمی و فناوری دارد.
وی با اشاره به رشد فزاینده شرکتهای دانشبنیان و فناور در استان، تصریح کرد: البرز در بخشهای مختلف خاصه حوزه بهداشت و درمان، جزو چند استان برتر کشور است و افزون بر این، با تعداد ۲۵۱ شرکت دانشبنیان، در این حوزه نیز جایگاه سوم را دارد.
در این نشست، حجتالاسلاموالمسلمین خوئینی؛ مدیر حوزه علمیه استان البرز نیز تصریح کرد: علم مایة سلطه است؛ به همین دلیل نظام اسلامی باید در حوزه علم و فناوری به جایگاه برتر دست یابد.
وی با اشاره به دستاوردهای کشور در حوزههای علم و فناوری، تصریح کرد: این موفقیتها مایه مباهات است اما باید تلاش کرد با بهرهگیری از سرمایههای تمدن اسلامی و آموزههای قرآن و همچنین رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، حرکتی فزاینده در این بخشهای آغاز شود.
مدیر حوزه علمیه استان البرز با تأکید بر ضرورت برقراری ارتباط بین حوزه و دانشگاه، یادآور شد: سابقه تمدنی ایران نشاندهندة ارتباط عمیق عالمان و دانشمندان بوده است؛ بر همین اساس حوزه علمیه استان آمادگی دارد ظرفیت خود را در خدمت فرهنگسازی برای توسعه علم و فناوری خاصه در علومانسانی به کار بگیرد.