اصفهانی با اشاره به لزوم حرکت دانشگاهها به سمت دانشگاه نسل سوم، دانشگاه فنیوحرفهای را پیشرو این مسیر توصیف کرد.
در این نشست، مسعود اصفهانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان گیلان با اشاره به لزوم اشاعه فرهنگ نخبگانی، گفت: رسالت اولین دانشگاههای ایجاد شده، موضوع آموزش بود اما بعد از آن، با گسترش دامنه اثرگذاری دانشگاه در جامعه و لزوم این مهم، دانشگاهها به تدریج به سمت پژوهش حرکت کردند تا دانشگاههای نسلدوم متولد شوند.
وی افزود: رویکرد سوم دانشگاهها، موضوع کار آفرینی است گرچه اخیراً چهارم و پنجم نیز با هدف تمدنسازی و متعالیکردن زندگی بشر بر پایه دانشگاههای نسل سوم در حال ایجاد شدن هستند.
اصفهانی ادامه داد: دانشگاههای فنیوحرفهای یکی از بهترین نمونههای نسل سوماند در حالیکه دیگر دانشگاهها به تدریج با ایجاد و تقویت دفاتر ارتباط با صنعت به دنبال حضور در این زنجیره و تشکیل کانونهای کارآفرینی هستند.
در ابتدای این مراسم نیز شمشادی؛ رییس دانشگاه فنیوحرفهای گیلان نیز گفت: انعقاد این تفاهمنامه میتواند مسیر دستیابی دانشجویان دانشگاه فنیوحرفهای استان به تسهیلات اعطایی در حوزه کارآفرینی را تسریع کند.
وی با اشاره به نقش دانشگاه فنیوحرفهای در اشاعه فرهنگی کارآفرینی، تصریح کرد: انتظار این است که دانشگاه فنیوحرفهای در رشتههای فنی، کشاورزی و صنعتی، کارآفرین و مولد باشد و بتواند کیفیت زندگی جامعه را بهبود دهد.