بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/06/21 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 1276
  • - تعداد بازدیدکننده: 57
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان:

دانشگاه نسل سوم، گسترۀ اثرگذاری نخبگان را وسیع می‌کند

ختن‌لو گفت: دانشگاه‌ نسل‌سوم، نخبگانی را به جامعه تحویل می‌دهد که با نوآوری و خلاقیت، اشتغال پایدار ایجاد می‌کنند.

~/Asset/News/News/Image/IMG_20180902_122900-2(2).jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، مراسم تکریم از مستعدان‌برتر به منظور ترغیب و تشویق در جهت استمرار فعالیت‌های علمی و همچنین الگوسازی از فعالیت‌های آنان، به همت بنیاد نخبگان استان همدان و با همکاری اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان برگزار شد.


در این مراسم، حسن ختن‌لو؛ رئیس بنیاد نخبگان استان همدان با اشاره با اهداف و چشم‌اندازهای سند راهبردی کشور در امور نخبگان، یکی از مهمترین رسالت‌های بنیادهای نخبگانی استانی را تکریم و الگوسازی از نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر دانست و گفت: ترویج رموز موفقیت و زمینه‌سازی برای هدایت گروه‌ها و فعالیت‌های نخبگانی یکی از نتایبج برگزاری این قبیل مراسم است.


وی فعالیت نخبگان و استعدادهای‌برتر در عرصه‌های علمی و فناوری را اقدامی ضروری برای توسعه کشور توصیف کرد و افزود: با مدیریت صحیح و فراهم کردن فرصت‌های تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین ایجاد زیرساخت‌های مناسب، می‌توان زمینه را برای اثرگذاری بیشتر اجتماع نخبگاین فراهم کرد.


رئیس بنیاد نخبگان استان همدان، نیروی انسانی را مهمترین سرمایۀ جوامع دانست و ادامه داد: نخبگان با ارزشترین و مهمترین سرمایه‌های انسانی هرکشور محسوب می‌شوند؛ چراکه با اندیشه و ایده این افراد است که توسعه و تعالی در کمترین بازه زمانی محقق می‌شود.


 ختن‌لو با اشاره به بروز و ظهور دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین، خاطرنشان کرد: این دانشگاه‌ها نخبگان و مستعدان‌برتری را به جامعه تحویل می‌دهد که دانش را برای پژوهش‌های کاربردی به خدمت گرفته و با نوآوری و خلاقیت، اشتغال پایدار ایجاد می‌کنند؛ در واقع دانشگاه نسل‌سوم، گسترۀ اثرگذاری اجتماع نخبگانی را وسیع‌ می‌کند.


رضا هاشمی؛ رئیس ادارۀ استعدادهای درخشان استان همدان نیز با اشاره به اهمیت استفاده از تجربه کشورهای توسعه‌یافته، سرمایه‌گذاری در زمینه نیروی‌انسانی را رکن رشد اقتصادی و توسعۀ بومی دانست و گفت: فراهم‌کردن بستر لازم برای فعالیت و افزایش و ارتقاء امکانات پژوهشی، از جمله مواردی است که می‌تواند زمینۀ لازم برای اثرگذاری نخبگان ایجاد کند.


وی افزایش حس مسئولیت‌پذیری، تعهد به جامعه و اقلیم را از شاخصه‌های نخبگی دانست و اظهار داشت: نخبگان تنها زمانی به عنوان سرمایۀ اجتماعی کشور محسوب می‌شوند که به لحاظ هویتی نیز به بلوغ رسیده و خود را وام‌دار جامعه بدانند. در این صورت است که فرد توان و داشته‌های خود را برای حل مشکلات و مسائل جاری کشور بکار می‌بندد.


لازم به ذکر است، در پایان این مراسم از نفرات‌برتر آزمون سراسری، برگزیدگان المپیادهای علمی سال های 96 و 97 و برگزیدگان جشنوارۀ جوان خوارزمی، با اهدای لوح تقدیر و هدیه  تقدیر شد.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 156085
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین