ملانوری با اشاره به نقش مهم نخبگان در توسعة بومی، گفت: در این مسیر، نخبگان و ایدههای خلاقانه و نوآورانة آنان بیشترین اثرگذاری را دارد.
در این نشست، ملانوری؛ استاندار خراسانجنوبی با تأکید بر نقش نخبگان در ارائه طرحهای خلاقانه و نوآورانه، گفت: کمیتة شناسایی نخبگان باید اتاق فکر ایدهپردازی باشد.
وی با بیان اینکه نقشه عملیاتی دقیق و عملکرد صحیح، ضامن موفقیت است، افزود: اکثر نقاط استان به جز بیرجند و قاین، علیرغم ظرفیتهای متعدد و بسیار هنوز در زمره مناطق محروم شناخته میشوند.
استاندار خراسانجنوبی اضافه کرد: مطالبه عمومی استان افزایش سطح رفاه است؛ به همین دلیل ایجاد زیرساختهای توسعه و استفاده درست از ظرفیتهای انسانی و نخبگانی سبب میشود شاخصهای توسعهای استان به میانگین کشور نزدیک شود.
ملانوری تصریح کرد: با توجه به قابلیتهای موجود در استان، عدمتوسعهیافتگی زیبنده نیست و باید با استفاده از ضوابط و قوانین بالادستی، تمام داشتهها را برای رسیدن به نقطة مطلوب به کار گرفت.
وی با اشاره به لزوم ایجاد درک جامع و فهم مشترک از مسائل، اظهار داشت: رسیدن به درک مشترک از توسعه، سبب میشود همة داشتهها و ظرفیتهای موجود برای تحقق اهداف تعیینشده به اشتراک گذاشته شوند و با ایدههای نو و خلاقانه و عملیاتیکردن آنها، زمینه برای رفاه بیشتر مردم فراهم شود.
استاندار خراسانجنوبی تأکید کرد: در این مسیر، مهمترین وظیفه و رسالت بر دوش نخبگان و کمیتة شناسایی نخبگان و ایدهها است. شناسایی فرصتها و مزیتها به
صورت نقطه به نقطه، ارائه ایدههای خلاقانه برای بهرهبرداری بهینه از آنها، جذب سرمایهگذاران واقعی، از دیگر اموری است که باید به بهترینشکل صورت پذیرد.
در این نشست، سید سعیدرضا احمدیزاده؛ رییس بنیاد نخبگان خراسانجنوبی نیز با اشاره به تراکم نیروی انسانی نخبه و دانشگاهی در استان، بر استفاده بهینه از ظرفیتهای انسانی موجود تأکید کرد و گفت: بکارگیری این داشتهها به صورت نظاممند، سبب تحقق اهداف ستاد و در نتیجه توسعه استان خواهد شد.