نماینده ولیفقیه در کهگیلویهوبویراحمد ضمن مثبت ارزیابیکردن اقدامات انجامشده در بنیاد ملی نخبگان، تلاشهای علمی نخبگان در جهت توسعه و پیشرفت کشور را ستودنی خواند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ آیتالله سید نصیر حسینی؛ نماینده ولیفقیه در استان کهگیلویهوبویراحمد و امام جمعه یاسوج در دیدار با نخبگان استان، علم و دانش را فضیلت برتر دانست و گفت: شکرگزاری و بکارگیری این نعمت در مسیر تعالی جامعه، سبب افزایش آن میشود.
وی با مثبت ارزیابیکردن اقدامات انجامشده در بنیاد ملی نخبگان، افزود: تلاشهای علمی نخبگان در جهت توسعه و پیشرفت کشور و استان ستودنی بوده و باید شکرگزار خداوند باشیم که این ظرفیت ارزشمند علمی را در اختیار نخبگان بومی قرار داده است. در این بین، دولت و حاکمیت نیز باید از نخبگان حمایتهای لازم را داشته باشد.
آیتالله حسینی با اشاره به نامگذاری سال به «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»، اظهار داشت: دانشبنیان یعنی اینکه همه فعالیتها باید بر اساس علم و دانش باشد چراکه علم کلید همه پیشرفتها است. از سوی دیگر، جهل نیز کلید همه بلاها و مصیبتهاست و در آخرت همین جهل است که انسان را در آتش جهنم میسوزاند.
امام جمعه یاسوج یادآور شد: پیشرفتهای بسیار خوبی در عرصههای مختلف بر مبنای علمی حاصل شده و تکیهگاه کشور در زمینه مقابله با تحریمهای دشمنان نیز علم بوده است.
وی ضمن تأکید بر اینکه کشورهای غربی هیچگاه پیشرفتهای ایران و نقاط ضعف خود را نشان نمیدهند، اظهار کرد: آنان با قدرت رسانهای خود علاوه بر تحریمهای اقتصادی، تلاش میکنند ایران و نظام اسلامی را از پای درآورند ولی ایستادگی ملت و جوانان این مرز و بوم آنان را تاکنون مأیوس کرده است. در تمام این مدت، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علیرغم فشار، تهدید، تحریم و جنگ، در حال رشد و پیشرفت بوده و به عنوان امالقرای جبهه مقاومت و جهان اسلام شناخته شده است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویهوبویراحمد تأکید کرد: ایستادگی برخی از کشورها، از آسیا تا آمریکای لاتین در مقابل آمریکا و سیاستهای استکباری، به علت الگو بودن نظام و انقلاب اسلامی ایران است.
وی بر ضرورت توجه ویژه به نخبگان و استفاده از نظرات ارزشمند آنان توسط مسئولان تأکید کرد و ادامه داد: پیشرفتهای امروز کشور علاوه بر افزایش قدرت انقلاب و نظام، باعث امیدآفرینی در جامعه نیز میشود.
آیتالله حسینی با اشاره به ضرورت برگزاری نشستهای مشترک بین نخبگان، استاندار و دیگر مسئولان، افزود: با توجه به وجود مشکلات در حوزههای مختلف، باید از ظرفیت نخبگان، اندیشمندان و اساتید برای حل آنها استفاده کرد.
امام جمعه یاسوج در ادامه خانواده را اساس و بنیان جامعه دانست و گفت: اگر نخبگان به فکر حل معضلات اجتماعی و آسیبهای این حوزه نباشند، اساس جامعه از هم میپاشد. به همین منظور باید نخبگان در زمینه طلاق، اعتیاد و سایر مسائل و مشکلات این حوزه، با حضور فعال و کار کارشناسی، معضلات را رصد و برای حل آنها چارهاندیشی کنند.
آیتالله حسینی به لزوم ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان با صنعت، کشاورزی، دامداری، تولید و سایر بخشها نیز اشاره و تصریح کرد: هر اندازه علم و دانایی بیشتر باشد، مشکلات کمتر و بهرهوری افزایش پیدا میکند. به یک بیان، علم و دانش میتواند مشکلات مردم را در زمینههای مختلف به حداقل برساند خاصه با توجه به اینکه دشمن بر مراکز دانشگاهی متمرکز شده تا کشور را عقب نگه دارد؛ پس باید توطئههای دشمنان را شناخت و با آنها مقابله کرد. با این دید، نخبگان در زمینه «جهاد تبیین» وظیفه سنگینی بر عهده دارند و باید در این راستا تلاش کنند.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
نظر دهید