بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/04/24 - 12:08
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در نشست هیئت‌ اندیشه‌ورزی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه مطرح شد:

رفع مخاطرات ملی و طبیعی مسائل زیست‌محیطی به کار گروهی نخبگان و تعامل دستگاه‌ها نیاز دارد

در نشست مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با حضور جمعی از اعضای هیئت‌های اندیشه‌ورزی بنیاد نخبگان استان، بر اهمیت نقش هیئت‌های اندیشه‌ورزی در تجمیع نظرات و طرح‌های نخبگان تاکید شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور زمینه‌سازی برای هم‌افزایی و همگرایی حداکثری به منظور رفع نیازها و چالش‌های زیست‌محیطی، نشست مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با حضور جمعی از اعضای هیئت‌های اندیشه‌ورزی بنیاد نخبگان استان برگزار شد.

در این نشست، به ضرورت گسترش نگاه چند بعدی دستگاه‌های تصمیم‌گیر استان و استفاده همزمان از دانش و تجربیات کارشناسان مجرب دستگاه‌ها، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و نخبگان اشاره شد و با تأکید بر نقش مهم هیئت‌های اندیشه‌ورزی در تجمیع نظرات و طرح‌های نخبگان، بیان شد: این هیئت‌ها می‌‎توانند در هر دو بخش همکاری علمی و فنی، مسیر حل مسائل را هموار کنند.

در ادامه با اشاره به لزوم بررسی ابعاد مختلف مسائل زیست‌محیطی، به برخی از مخاطرات ملی و طبیعی اشاره و بیان شد: رفع این مخاطرات به کار گروهی نخبگان و همکاری و تعامل دستگاه‌ها و نهادهای مختلف نیاز دارد. در این بین، می‌توان و باید از ظرفیت‌‎های شناسایی‌شده در هیئت‌های اندیشه‌ورزی نخبگان نیز بهره برد چرا که به‌کارگیری و هم‌افزایی توام توان کارشناسی و اجرایی دستگاه‌های مسئول در استان، توان علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و ظرفیت نیروی پویای جامعه نخبگانی استان به ویژه در قالب هیئت‌های اندیشه‌ورزی، می‌تواند راه‌گشای حل بسیاری از مشکلات استان از جمله تدوین اسناد کاربردی مختلفی همانند سند پیشگیری، کاهش خطر، آمادگی و پاسخ بحران استان باشد.

در این نشست، مطالبات استانداری کرمانشاه از کلیه سازمان‌های اجرایی استان با ارائه فایل اسناد و اطلاعات مورد نیاز مطرح شد.


شایان ذکر است: شیوه‌نامه تشکیل و توسعه هیئت‌های اندیشه ورز نخبگانی، در راستای تحقق سند راهبردی کشور در امور نخبگان مبنی بر گسترش تعامل سطوح مختلف حاکمیتی برای مشارکت اجتماعات نخبگانی در امور مسئله‌­شناسی، آینده‌نگاری، تصمیم‌سازی و برنامه‌ریزی در دستگاه‌های اجرایی تهیه شده است. همچنین حمایت از نظرات نهادها و اجتماعات نخبگانی به منظور ایجاد حس تعهد، دلبستگی و مسئولیت‌پذیری نسبت به رفع چالش­‌ها، از اهداف دیگر این شیوه‌­نامه است.

اهداف اجرای این شیوه‌نامه عبارت است از:

1. حمایت از ایجاد اجتماعات نخبگانی و تسهیل فعالیت­ اندیشه‌ورزی نخبگان

2. افزایش حس دلبستگی و مسئولیت‌­پذیری نخبگان در نقش‌­آفرینی برای شناسایی و ارائه راهکارهای حل مسائل

3. تلاش در جهت رفع خلأهای علمی و فکری در مورد چالش‌­های پیش­روی استان و کشور

4. بهره‌­برداری از دانش و تفکر نخبگان در پیشبرد برنامه‌ها و  اهداف استان و کشور

5. شبکه­‌سازی گروه‌­های نخبگانی به منظور هم‌­افزایی و تشریک مساعی برای حل مسائل استان و کشور

6. معرفی مستعدان برتر و نخبگان به سازمان­‌ها و نهادهای استان یا نهادهای ملی برای همکاری و به‌کارگیری

7. کمک به تصمیم‌­سازی و تصمیم‌­گیری برای مسئولان در حوزه‌­های تخصصی



***

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا
کلیک کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 172275
نیما داورزنی
خبرنگار

نیما داورزنی

سامانه ی گفتگوی آنلاین