بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/09/01 - 17:35
  • - تعداد بازدید: 500
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سالاریه:

رویداد رقابتی مسئله‌محور، پیش‌نیاز ورود به عرصه دانش‌بنیان است

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: افراد با شرکت در رویدادهای رقابتی مسئله‌محور مهارت و تخصص لازم برای راه‌اندازی شرکت‌ دانش‌بنیان را فرامی‌گیرند.

~/Asset/News/News/Image/سالاریه4.JPG
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، مراسم افتتاحییه رویداد رقابتی  AI-BOT از سری رویدادهای طرح شهید بابایی، با حضور معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از مسئولان و تیم‌های شرکت‌کننده در این رویداد برگزار شد.



در این مراسم، حسن سالاریه؛ معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تاریخچه حمایت‌های این بنیاد از مستعدان‌برتر دانشجویی، گفت: بنیاد ملی نخبگان بر مبنای رسالت ذاتی خود همواره از استعدادهای‌برتر دانشجویی در قالب برنامه‌ها و تسهیلات اعطایی حمایت کرده است.



وی افزود: در سا‌ل‌های اولیه فعالیت بنیاد ملی نخبگان، حمایت‌ها بیشتر به شکل راتبه‌ها و کمک‌هزینه‌های مالی بود اما به تدریج راه‌های جدیدی برای حمایت بهتر و بیشتر طراحی شد و در نهایت جهت پشتیبانی‌ها به سمت توانمندسازی و هدایت استعدادها اصلاح شد.



سالاریه با اشاره به سابقه رقابت‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کشور، ادامه داد: دانشگاه‌ها همواره رقابت‌های دانشجویی را در حوزه‌های تخصصی خاصه رباتیک برگزار می‌کردند اما نیاز بود که موضوع این رقابت‌ها یکی از چالش‌ها و مشکلات کشور باشد که ضمن ایجاد فضای رقابتی، اثرگذاری دانش و دانشگاه در رفع مشکلات کشور به طور ملموس حس شود.



معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: با توسعه فرهنگ دانش‌بنیان و افزایش کمّی و کیفی شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان، رقابت‌های دانشجویی فضای جدیدی را تجربه کردند و ظرفیت‌های جدیدی را به وجود آوردند که نشان می‌دهد دانشجو باید از لاک تئوری و شبیه‌سازی خارج و به تدریج وارد حوزه پیاده‌‍سازی و عملیاتی شود.



او اظهار داشت: بنا بر نقش مهم رقابت‌های مسئله‌محور در رفع نیازهای واقعی کشور، توانمندسازی مستعدان‌برتر، زمینه‌سازی برای ایجاد تیم‌ها و گروه‌‌های مسئله‌محور و شبکه‌سازی استعدادها و همچنین زمینه‌سازی برای ورود این افراد به حوزه دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای فناورانه و نوآورانه، بنیاد ملی نخبگان حمایت از رویدادهای رقابتی مسئله‌محور در قالب «طرح شهید بابایی» را در برنامه خود قرار داد.



سالاریه تصریح کرد: امروزه تیم‌های دانشجویی باید روی مسائل واقعی و چالش‌های اصلی کشور تمرکز و رقابت کنند تا توان تخصصی، دانش و تجربه خود را در بستر یک مسئله واقعی محک بزنند؛ به همین منظور بنیاد ملی نخبگان با کمک کارگزاران، مسائل و مشکلات مختلف را شناسایی و از برگزاری رویدادهای رقابتی حول آنها حمایت می‌کند؛ همچنین در قالب طرح شهید بابایی، تسهیلات توانمندسازی و حمایتی، هدایتی نیز برای شرکت‌کنندگان و برگزیدگان این رویدادهای در طراحی کرده است.



وی یادآور شد: افراد با شرکت در رویدادهای رقابتی مسئله‌محور می‌توانند ضمن افزایش توان تخصصی، مهارت کار تیمی را نیز فرابگیرند. علاوه بر آن، تشکیل هسته‌ها و تیم‌‎های دانشجویی زمینه‌ساز حضور این افراد در حوزه دانش‌بنیان و راه‌اندازی شرکت‌ دانش‌بنیان خواهد بود. در واقع حضور در این رویدادها کمک می‌کند فرد بعد از فراغت از تحصیل، با توان و مهارت بیشتر و با افق دید گسترده‌تری وارد فضای کار شود.



معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به آغاز رویداد AI-BOT، یادآور شد: در سال جاری، سه رویداد رقابتی مسئله‌محور برگزار شده است و در اواخر دی‌ماه و اوایل بهمن‌ماه نیز رویدادهای جدیدی برگزار خواهد شد.



رویداد رقابتی AIBOT با حمایت بنیاد ملی نخبگان و در راستای به کارگیری دانش و توان دانشجویان برای پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی برگزار می‌شود.



این مسابقه از سری مسابقه‌های مسئله محور  طرح شهید بابایی، به منظور طراحی و ساخت دستیار هوشمند صوتی،

برای نخستین بار برگزار می‌شود.



این مسابقه به دو حوزه سخت‌افزار و نرم‌افزار تقسیم شده و متشکل از دو چالش مقدماتی و نهایی است. شرکت‌کنندگان مسابقه شامل دانشجویان کارشناسی و کارشناسی‌ارشد و فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی است.



برخورداری از امتیاز بنیاد ملی نخبگان، تجربه حل یک مسئله واقعی، امکان همکاری و سرمایه‌گذاری، ارائه جوایز نقدی به تیم‌های‌برتر، بهره‌مندی از آموزش‌های حرفه‌ای و کسب گواهینامه فنی_حرفه‌ای از مزایای شرکت در این مسابقه به شمار می‌رود.



علاقه‌مندان به دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت مسابقه به آدرس ai-bot.ir مراجعه کنند.
  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 151470
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین