بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/03/10 - 12:44
  • - تعداد بازدید: 482
  • - تعداد بازدیدکننده: 469
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

سرآمدان و فرهیختگان باید به عنوان الگویی شایسته به جامعه معرفی شوند

ابراهیمی گفت: مسیر درستی که در راستای نکوداشت فرهیختگان دانشگاهی آغاز شده باید ادامه یابد و سرآمدان به‌عنوان الگوهایی شایسته به جامعه معرفی شوند، در واقع ایشان هستند که باید استعدادهای‌برتر و نخبگان را فارغ از هر معدل و نمره‌ای بشناسند و معرفی کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم نکوداشت دکتر سید علی مرتضوی، پیشکسوت گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور نخبگان، مستعدان و فعالان حوزه صنایع غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر عباس ابراهیمی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در بخشی از این مراسم با اشاره به اهمیت تجلیل از نخبگان و بزرگان گفت :هر شخصی ممکن است در زمینه‌ای متخصص و ممتاز باشد اما کمتر کسی را خواهید یافت که ذوفنون باشد، دکتر سید علی مرتضوی از آن دست افراد ذوفنون و استعدادشناس هستند.

وی تأکید کرد: مسیر درستی که در راستای نکوداشت فرهیختگان دانشگاهی آغاز شده است باید ادامه یابد و سرآمدان به‌عنوان الگوهایی شایسته به جامعه معرفی شوند، در واقع ایشان هستند که باید استعدادهای برتر و نخبگان را فارغ از هر معدل و نمره‌ای بشناسند و معرفی کنند.

در ادامه ضابط، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به بیان اهمیت وجود و حضور استادان بزرگی چون دکتر مرتضوی پرداخت و گفت: وسعت و توسعه‌ای که افرادی چون دکتر مرتضوی در فضای علمی ایجاد کرده‌اند بسیار قابل تقدیر است و امیدواریم الگویی باشند برای نسل جوان تا افرادی را تربیت کنند که آینده‌ساز این مرز و بوم باشند.

منوچهر وثوقی، استاد دانشگاه صنعتی شریف نیز  در این مراسم به ذکر ویژگی‌ها و خاطراتی از دکتر مرتضوی پرداخت و گفت: همت و کوشش ایشان در بهبود و ارتقای صنعت غذا مثال‌زدنی است.

وی افزود: دانشجوپروری، تربیت نیروی انسانی متعهد، دید مثبت و روحیۀ تلاشگری از ویژگی‌هایی است که سبب شده دکتر مرتضوی الگوی بسیاری از استادان و دانشجویان جامعۀ علوم و صنایع غذایی کشور قرار گیرند و نتیجهٔ این کوشش‌ها درخشش گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.

در ادامه  دکتر علی حائریان، عضو پیشکسوت دانشکده مهندسی و عضو شورای مرکزی آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد به نقش‌های اجرایی مهم دکتر مرتضوی در دانشگاه و صنعت اشاره کرد و افزود: وی چهره­‌ ماندگار علم صنایع غذایی است و نقش بسزایی در تثبیت این رشته داشته است.

عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان افزود: افراد می‌آیند و می‌روند و این نام نیک و کارهای بزرگ است که آثارش تا همیشه خواهد ماند و دکتر مرتضوی یکی از این افراد ماندگار است.

در بخش دیگری از این مراسم استاد سید علی مرتضوی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان به ذکر خاطرات و تجربیات سال‌ها خدمت در دانشگاه و صنعت پرداخت.

در بخش پایانی مراسم، سلمان ساکت، رئیس مرکز آثار مفاخر و استاد دانشگاه فردوسی مشهد به ویژگی‌های اخلاقی و علمی دکتر مرتضوی اشاره کرده و گفت: ایشان فراتر از نقش‌های رایج و رسمی تعریف‌شدۀ اداری، یکی از ریشه‌های استوار دانشگاه فردوسی مشهد است که نه تنها در دانشگاه که در کل کشور تأثیری شگرف در تثبیت و توسعه‌ی رشته­‌ی علوم و صنایع غذایی داشته و در پرورش دانش‌آموختگان خلاق و نوآور نقش بی‌بدیلی ایفا کرده است.

در ادامه دکتر ساکت تکریم و احترام به دانشجو را یکی از ویژگی‌های بارز ایشان دانست و گفت: دکتر مرتضوی به دانشجویانشان بیش از آنچه معمول و مرسوم است احترام می‌گذارد و فرقی نمی‌کند دانشجو چه سن و سالی داشته باشد و در چه مقطعی درس می‌خواند، او در سلام کردن تقدم می‌جوید و تا حد توان راهنمایی‌اش می‌کند، از این رو دانشجویان دوستش دارند و به نیکی و بزرگ‌منشی او اذعان دارند.

وی ادامه داد: دکتر مرتضوی با جایگاه علمی والایی که دارند در نهایت فروتنی و تواضع با دیگران برخورد می‌کند و در ارتقا علمی و شغلی دانشجویانش از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کند.

این مراسم با تقدیم ارج نامه بنیاد ملی نخبگان و هدایا به دکتر سیّد علی مرتضوی پایان یافت.

 ***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 165738
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین