بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/12/22 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 1299
  • - تعداد بازدیدکننده: 57
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان:

شبکه‌سازی مستعدان‌برتر دانش‌آموزی یکی از نیازهای نخبگانی است

فیض با اشاره به لزوم شبکه‌سازی مستعدان‌برتر دانش‌آموزی، گفت: رشد همه‌جانبه مستعدان‌برتر در همه ابعاد شخصیتی،‌ رویکرد اصلی معاونت مستعدان است.

~/Asset/News/News/Image/فیض8.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان ؛مهدی فیض؛ معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان در سی‌ویکمین نشست سراسری روسای بنیادهای نخبگان استانی با تشریح وظایف و رسالت‌های این معاونت، گفت: شناسایی و هدایت استعدادهای تحصیلی در سنین زیر ۱۸ سال مهمترین رسالت این معاونت است.


وی افزود: رشد همه‌جانبه مستعدان‌برتر در همه ابعاد شخصیتی،‌ رویکرد اصلی معاونت مستعدان است.


فیض ادامه داد: شبکه‌سازی در حوزه مستعدان‌برتر یکی از ملزومات امروز جامعه نخبگانی است؛ البته به شرطی که این مهم هم به صورت کاملا هدفمند در فضای مجازی و هم در تعاملات مستقیم و رودررو انجام شود.


معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های دستگاههای دولتی و غیردولتی، اظهار داشت: یکی از ارکان فعالیت‌های معاونت مستعدان، استانداردسازی در حوزه شناسایی و هدایت استعدادهای تحصیلی دانش‌آموزی است.


وی اضافه کرد: پرهیز از تصدی‌گری در امور اجرایی به عنوان یک اصل اساسی در بنیاد ملی نخبگان مورد توجه است. برای نیل به این هدف باید از ظرفیت‌های موجود در کشور به بهترین شکل بهره برد تا همه استعدادهای موجود در رده دانش‌آموزی بخوبی شناسایی شوند.


فیض محوریت والدین در برنامه‌های دانش‌آموزی را یکی از اصول مهم درطراحی و اجرای برنامه‌ها دانست و اظهار داشت: استعدادهای دانش‌آموزان متنوع است بنابراین باید راه‌های متنوعی برای شناسایی و هدایت آنان به کار گرفته شود و این مهم باید با پرهیز از موازی‌کاری انجام شود.


معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان در بخش دیگری تاکید کرد: بنیاد ملی نخبگان باید استانداردهای لازم برای طراحی و اجرای برنامه‌های شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مستعد را تعیین کند تا هر سازمان و دانشگاهی که می‌خواهد در این حوزه وارد شود، بر اساس استانداردهای بنیاد ملی نخبگان باشد.


وی افزود: طراحی برنامه‌های مشترک با تاکید بر رشد همه‌جانبه افراد مستعد سبب می‌شود دانش‌آموز استعداد خود را ابزاری برای خدمت به جامعه بداند و به ذهن و انگیزه‌های متعالی برسد؛ نه اینکه استعدادش به اهرم خودخواهی تبدیل شود.


فیض در پایان به برنامه ملی شهاب اشاره داشت و گفت: راهبری این برنامه، مهمترین وظیفه بنیاد ملی نخبگان در حوزه دانش‌آموزی است. البته در این بین بنیادهای نخبگان استانی باید به منظور ارتقاء کیفی اجرای این برنامه، نظارت مدام بر روند اجرایی آن داشته باشند.


لازم به ذکر است، سی‌ویکمین نشست سراسری روسای بنیادهای نخبگان استانی با حضور معاونان بنیاد ملی نخبگان و رییس پارک علم و فناوری پردیس در محل این پارک در حال برگزاری است.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 151619
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین