سرپرست بنیاد نخبگان استان لرستان گفت: تنوع بخشی به موقعیتها و تجربههای یادگیری برای تمام دانشآموزان از سیاستهای اجرایی برنامه ملی شهاب است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست ستاد اجرایی استانی برنامه ملی شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب) با حضور اعضای ستاد برگزار شد.
مسعود صادقی، سرپرست بنیاد نخبگان استان لرستان با اشاره به اینکه هدف اصلی این برنامه، شناسایی دانشآموزان دارای استعدادهای برتر کشور و هدایت آنان در مسیر تحصیل باکیفیت، مهارتآموزی و پرورش استعدادهای خاص آنان است، گفت: این برنامه، مهمترین برنامه شناسایی مستعدان برتر در عرصه آموزش عمومی و اولین همکاری گسترده بنیاد ملی و وزارت آموزش و پرورش کشور و تنوع بخشی به موقعیت ها و تجربه های یادگیری برای تمام دانش آموزان از سیاست های اجرایی برنامه ملی شهاب است.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان نیز با اشاره به اینکه طرح شهاب، مهمترین طرح ملی آموزش و پرورش برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانشآموزان است گفت: تا بحال بطور شایسته به این برنامه توجه نشده و لازم است که با یک برنامه ریزی صحیح و فراگیر در همه مدارس ابتدایی و متوسطه اول برنامه ملی شهاب اجرا شود.
عزتی به شیوه نامه این برنامه اشاره کرد و افزود: طبق دستور العمل، وظایف همه ادارات مرتبط با طرح مشخص است و بنیاد نخبگان استان هم در این راستا وظایفی دارد که با تعامل و همفکری باید به بهترین نحو، شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانش آموزان در استان صورت پذیرد.
مجتبی بهرامی نژاد سرپرست اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش و رحمان کلانتری، مسئول امور نخبگان بنیاد نخبگان استان هم در این جلسه با بر شمردن برخی مسائل و مشکلات این برنامه در استان به تشریح برنامه ملی شهاب پرداختند.
برنامه ملی شهاب در ۸ زمینه اجتماعی، علوم ، ریاضی، هنری، فرهنگ دینی، حرکتی، کلامی و فضایی به شناسایی استعدادهای دانشآموزان پایه چهارم ابتدایی تا پایان متوسطه می پردازد
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید