بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/09/06 - 08:08
  • - تعداد بازدید: 524
  • - تعداد بازدیدکننده: 521
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دهقانی فیروزآبادی مطرح کرد:

ضرروت توجه نوآوران جوان به نیاز واقعی حوزه امنیت غذایی و محیط‌زیست/ دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با آموزش عملی، علم خود را به کار گیرند

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری گفت: اگر نوآوران جوان روی نیاز واقعی حوزه امنیت غذایی و محیط‌زیست دست بگذارند قطعا حمایت می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری با اشاره به برنامه معاونت علمی برای استفاده حداکثری از محصولات شرکت های دانش بنیان در حوزه محیط زیست، گفت: قطعا در دوره جدید، معاونت علمی به حوزه امنیت غذایی و محیط زیست بسیار اهمیت خواهد داد و جزء اولویت هایمان خواهد بود.

وی افزود: همچنین با توجه به اهمیت  این حوزه که رهبری هم به آن اشاره فرمودند  قطعا از دانشجویان  و فارغ التحصیلانی که در این رشته ارزش افزوده ای داشته باشند و کسب و کاری شروع کنند حمایت خواهد شد؛ اگر نوآوران جوان روی نیاز واقعی دست بگذارند و مجموعه یا شرکتی برای مشکلاتی مانند آلودگی هوا، شور شدن خاک و اینگونه مسایل خلق کند قطعا حمایت می شود. مهم ترین بخش حمایت از محصولات دانش بنیان محیط زیستی می‌تواند هم افزایی و همکاری صندوق محیط زیست با صندوق نوآوری و شکوفایی باشد.

همچنین معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان دکتری در رشته مهندسی کشاورزی که به بیکاری این گروه از فارغ التحصیلان و عدم جذب دانشجویان در این رشته‌ی دانشگاهی اشاره داشت، گفت: متاسفانه به حوزه کشاورزی توجه نشده به همین دلیل چون این رشته صرفا آکادمیک و پژوهشی مانده است از آن استقبال نمی شود.

وی ادامه داد: هنوز کشاورزی از قدیم تا امروز به همان روش سنتی جلو رفته است و دانش بنیان نشده و از طرف دیگر روش آموزشی در این رشته در دانشگاه ها، مسائل امروز را حل نمی‌کند به همین دلیل اقبال برای درس خواندن در این رشته کم شده و انگیزه برای گرفتن هئیت علمی در دانشگاه‌ها و جذب فارغ التحصیلان وجود ندارد و حتی جذب دانشجویان جدید وجود ندارد.

دهقانی فیروزآبادی گفت: جوانان باید در این رشته شروع به ایجاد کسب و کار کنند چون سرمایه و دانش علمی مستلزم کسب و کار است پس بهتر است دانشجویان در این رشته به گذراندن دوره های علمی در گلخانه ها و ... بپردازند تا به طور عملی آموزش ببینند و علم خود را به کار ببرند.

وی در پایان یادآور شد: همکاری سازمان محیط زیست و معاونت علمی می‌تواند برای حل مسائل شرکت ها قدم بزرگی باشد.همچنین حمایت مالی نیز بخش مهمی است که قطعا با کمک و هم افزایی این دو نهاد محقق خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آنا


***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 162303
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین