طاهرپور گفت: میتوان با حفظ اهداف و سیاستهای کلی سند راهبردی کشور در امور نخبگان، برخی از اقدامات آن را بومیسازی کرد.
در این نشست، آوات طاهرپور؛ رییس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه گفت: در اجرای تمامی طرحها و برنامهها، علاوه بر شناسایی نقاط ضعف و آسیبشناسی، باید موارد مثبت و موفقیتآمیز را نیز مطرح کرد.
وی افزود: سند راهبردی کشور در امور نخبگان به عنوان سند بالادستی باید با جزییات آن اجرا شود که در این راستا میتوان با حفظ اهداف و سیاستهای مرتبط، برخی از اقدامات را بومیسازی کرد تا علاوه بر برحفظ و صیانت از اهداف این سند، هر استان و منطقه مطابق با پتانسیلها و ظرفیتهای خاص خود، مسیر پرورش استعدادهای دانشآموزی را مهیا کند.
یزدانپناه؛ مدیرکل آموزشوپرورش استان کرمانشاه نیز اظهار داشت: تمام تلاش بنیاد نخبگان استان و اداره آموزشوپرورش استان برای این است که تمام استعدادهای موجود در استان با استفاده از تکنیکهای علمی شناسایی شوند.
در ابتدای این نشست، مرادی؛ رییس اداره استعدادهای درخشان استان گزارشی از فعالیتها و اقدامات صورت گرفته ذیل برنامة ملی شهاب ارائه داد و گفت: این برنامه ابتدا در قالب طرح در 6 استان کشور از جمله کرمانشاه به صورت پایلوت اجرا و در سال تحصیلی 1394-1393 در ناحیه 3 شهر کرمانشاه برای دانشآموزان پایه سوم و چهارم اجرا شد.
وی افزود: در سال تحصیلی 1400-1399 در تمام مناطق 24 گانه استان کرمانشاه این برنامه برای پایههای چهارم، پنجم و ششم ابتدایی اجرا میشود و 86 هزار دانشآموز تحت پوشش این طرح قرار دارند.