قریشی گفت: طرح بورسیه صنعتی سبب مهارتآموزی عملی دانشجویان مستعدبرتر در واحدهای اقتصادی و صنعتی میشود و پیوند دانشگاه و صنعت را در پی خواهد داشت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سید مهدی قریشی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم در جلسه کارگروه اجرایی و نظارت بورسیه صنعتی استان با اشاره ظرفیتهای طرح بورسیه صنعت، گفت: با اجرای این طرح، یکی از مسائل همیشگی یعنی ارتباط دانشگاه و صنعت تا حد زیادی پوشش داده میشود و علاوه بر انتفاع دانشجویان و دانشگاه، صنایع نیز با استفاده از نیروی جوان و خلاق و برخی شرایط پیشبینی شده از طرح منتفع خواهند شد.
وی اضافه کرد: اکنون در آغاز راه اجرای طرح بورسیه تحصیلی صنعتی دانشجویان استان هستیم و نیاز به همکاری و تعامل همه دستگاههای اجرایی و بخشهای اقتصادی و صنعتی استان با بنیاد نخبگان استان حس میشود.
معاون استاندار قم ادامه داد: باید از تجربیات قبلی و همچنین مدلهای انجامشده نیز بهره برد و دستگاههای اجرایی مرتبط مثل سازمان صمت، شرکت شهرکهای صنعتی و اتاق بازرگانی، صاحبان صنایع را توجیه و تشویق کنند تا در کمترین زمان ممکن این طرح اجرایی شود.
قریشی یادآور شد: علاوه بر صنایع، شرکتهای دانشبنیان نیز میتوانند با جذب نخبگان، در این طرح مشارکت کنند که البته این مهم به همکاری پارکهای علم و فناوری نیاز دارد.
وی در پایان گفت: طرح بورسیه صنعتی، طرحی بسیار ارزشمند و راهگشاست چراکه سبب مهارتآموزی عملی دانشجویان مستعدبرتر در واحدهای اقتصادی و صنعتی میشود و پیوند دانشگاه و صنعت را در پی خواهد داشت. این طرح فرصت مناسبی برای دانشجویان ایجاد میکند تا بتوانند علاوه بر کسب مهارتهای عملی، برای آینده شغلی خود نیز برنامهریزی کند.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید