خانجانی گفت: طرح شهید احمدیروشن یکی از طرحهای بالغ بنیاد ملی نخبگان است که بروندادهای آن به پتنت و یا دانشفنی تبدیل میشود و این یعنی اعضای هسته در ابتدای مسیر شرکتداری و اشتغالزایی قرار میگیرند.
وی افزود: اعضای یک تیم پژوهشی و هستة نخبگانی علیرغم تفاوت در رشته و تنوع در گرایشهای تخصصی، باید نگاه یکسانی به موضوع علم داشته باشند؛ در واقع این افراد باید نگاه عملیاتی به علم و تخصص خود داشته و برای تبدیل شدن ایده و پروژه به یک محصول یا خدمت دانشبنیان تلاش کنند.
خانجانی ادامه داد: طرح شهید احمدیروشن یکی از طرحهای بالغ بنیاد ملی نخبگان است که بروندادهای آن به پتنت و یا دانشفنی تبدیل میشود و این یعنی اعضای هسته در ابتدای مسیر شرکتداری و اشتغالزایی قرار میگیرند.
محقق گیاهشناسی پزشکی اظهار داشت: هرگونه هزینة هدفمند برای هستههای نخبگانی فعال در ذیل این طرح، در واقع سرمایهگذاری ملی برای آیندة کشور است خاصه اینکه حضور در این هستهها سبب اصلاح نگرش مستعدان به دانشگاه و علم میشود و آنان به درک درستی از دانشگاه میرسند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه بوعلیسینا تصریح کرد: دانشجو باید درک کند و بداند که میتواند از راه علم و پژوهش به اشتغالآفرینی و ثروتآفرینی برسد؛ این مهم یکی از موارد لازم برای اصلاح نگرش دانشگاهیان به موضوع اشتغال و آیندة شغلی است که به خوبی در ذیل اهداف طرح شهید احمدیروشن محقق میشود.
وی تأکید کرد: روند اجرای طرح شهید احمدیروشن باید به نحوی باشد که به تدریج تعهدات مالی و حمایتی این طرح از هستهها به جای بنیاد ملی نخبگان، بر دوش بخشخصوصی و دستگاههای دیگری باشد که نیازمند محصولات و بروندادهای هستهها هستند. این اقدام سبب میشود هم حمایت مالی از تیمها افزایش یابد و هم اعضای هستههای با فعالان بخشهای تولیدی، صنعتی و اجرایی ارتباط بیشتری برقرار کنند.