قربانی با اشاره به مزیتهای طرح شهید احمدیروشن، گفت: این طرح توانسته علاوه بر افزایش انگیزة دانشجویان، روح جستوجوگری را در این افراد احیا کند.
وی افزود: در این تیمها و هستهها، دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی تا دکتری در کنار یکدیگر کار میکنند و همین موضوع سبب میشود خودشان معلم هم باشند و داشتهها و دانستهها و تجربیاتشان را به یکدیگر منتقل کنند.
قربانی با بیان اینکه طرح شهید احمدیروشن دانشجویان را جستوجوگر کرده است، ادامه داد: این طرح توانسته شور و اشتیاق زیادی در بین دانشجویان ایجاد کند و حتی اساتید خبره این طرح نیز مانند پژوهشگری جوان و باانگیزه دوشادوش دانشجویان کار تحقیقاتی انجام دهند.
استاد خبره پنجمین دورة طرح شهید احمدیروشن با اشاره به گسست بین دانشگاه و جامعة بیرونی، اظهار داشت: این خلاء را نمیتوان به راحتی پر کرد خاصه در شرایط کنونی که بخش زیادی از دانشآموختگان دانشگاهی نتوانستهاند در بازارکار شغل مناسب را پیدا کنند. از طرفی این افراد در دانشگاه گرچه در حوزة آموزش و پژوهش کار کردهاند اما در فن و فناوری که لازمة بکارگیری دانش و پژوهش است، هیچ آموزشی ندیدهاند و عملاً نمیتوانند با جامعة بیرونی دانشگاه ارتباط بگیرند.
استاد مهندسی کشاورزی تصریح کرد: در طول اجرای پروژه تلاش بر این است که افراد بر مبنای رشته و تخصص خود در بازدیدهای متعدد، بتوانند نیازهای صنعت را احصاء کنند تا در آینده در تعامل با مدیران و صاحبان صنعت، این نیازها در قالب پروژههای جدید تعریف شوند.
وی در پایان تأکید کرد: حضور در هستههای مسئلهمحور سبب میشود دانشجویان دورة کارشناسی از همین ابتدای مسیر، هدف خود را با دید بهتری انتخاب کنند و به سمت آن حرکت کنند.