مظاهری گفت: ارائة نمونههای موفق از تعامل صنعت با نخبگان در قالب طرح شهید احمدیروشن، میتواند نقش بسزایی در اعتمادسازی بین دانشگاه و صنعت داشته باشد.
وی افزود: حضور مشتری به عنوان ضلع سوم در این طرح، هم انگیزة هستهها را افزایش میدهد و هم مسیری برای حمایت بیشتر از از آنها فراهم میکند.
مظاهری تصریح کرد: متأسفانه تعامل صنعت با دانشگاه به دلایل متعددی از جمله بیاعتمادی صنعت که آن هم به دلیل ناموفق بودن پروژههای دانشگاهی در واحدهای صنعتی ایجاد شده، در حد قابل انتظار نیست بطوریکه عملاً صاحبان صنعت از واحدهای تحقیق و توسعه و یا هستههای دانشگاه هیچ حمایتی نمیکنند و در هرگونه سرمایهگذاری تنها محصول نهایی را مدنظر دارند.
این محقق مکانیک بیان داشت: ارائة نمونههای موفق از تعامل صنعت با نخبگان در قالب طرح شهید احمدیروشن، میتواند نقش بسزایی در اعتمادسازی دو جانبه داشته باشد و صاحبان صنعت را به این درک برساند که هرگونه هزینه برای حمایت از بخشهای تحقیق و توسعه و هستههای دانشگاهی، در واقع نوعی سرمایهگذاری بلندمدت با سوددهی چشمگیر است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه بوعلیسینا در ادامه اظهار داشت: در طرح شهید احمدیروشن مهمترین هدف توانمندسازی و هدایت استعدادهای دانشجویی به سمت نیازهای اصلی و واقعی کشور است، با این دید میتوان نتیجة فعالیتها را در اولویت بعدی قرار داد.
مظاهری با اشاره به لزوم افزایش توانمندی عملیاتی دانشجویان، ادامه داد: اکثر دانشجویان حاضر در طرح شهید احمدیروشن به لحاظ دانشی و درسهای نظری، در زمرة بهترینها هستند که برای اثرگذاری نیاز به افزایش توانمندی عملیاتی نیز دارند.
این استاد خبره پنجمین دورة طرح شهید احمدیروشن یادآور شد: در سال جاری و گذشته به دلیل شیوع کرونا برخی از فعالیتها دچار اختلال شد اما سعی بر این بود تا از طریق فضای مجازی، فعالیت حداکثری انجام شود.
مظاهری در پایان خاطرنشان کرد: این طرح میتواند در شهرستانها بیش از گذشته گسترش یابد چراکه هم پتانسیل بالایی در دانشگاههای شهرستانهای مختلف وجود دارد و هم اساتید و دانشجویان آنها با انگیزة بالایی در پی اثبات توانمندی و توانایی خود هستند.