کیپور با اشاره به مسئله مهاجرت نخبگانی، گفت: اجرای طرحهایی مانند طرح شهید احمدیروشن و یا اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان میتواند نقش بزرگی در حفظ سرمایههای انسانی داشته باشد.
وی افزود: فراهم کردن بستر مناسب برای موفقیت مستعدانبرتر در مسیر اقتصاد و فرهنگ دانشبنیان، نخبگی و کارآفرینی، از دیگر مأموریتهای بنیاد ملی نخبگان است.
کیپور با اشاره به گستردگی و تنوع استعدادهای ذاتی، همکاری و تعامل دیگر دستگاهها با بنیاد ملی نخبگان را امری ضروری توصیف کرد و ادامه داد: در سطح دانشآموزی، وزارت آموزشوپرورش و در سطح دانشجویی و فارغالتحصیلان با همکاری وزارت علوم، طرحهای مختلفی از جمله برنامة ملی شهاب، ایرانگشت، طرح شهیداحمدیروشن، طرح شهید وزوایی و طرح شهید بابایی در حوزة مستعدانبرتر اجرا میشود.
وی با اشاره به زوایا و ابعاد طرح شهید احمدیروشن و نقش آن در توانمندسازی مستعدانبرتر، تصریح کرد: برا ی اولین بار در استان سمنان 4 هسته در قالب این طرح برگزیده شدهاند که دو هسته در دانشگاه سمنان و دو هسته در دانشگاه صنعتی شاهرود فعال هستند.
رییس بنیاد نخبگان استان سمنان با تأکید بر لزوم تجاریسازی اخترعات، تصریح کرد: در همة دنیا تعداد کمی از اختراعات به مرحلة تجاریسازی میرسد اما باید شرایط لازم برای رسیدن به این مهم را ایجاد و مسیر را تسهیل کرد.
کیپور با اشاره به مسئله مهاجرت نخبگانی، یادآور شد: اجرای طرحهایی مانند طرح شهید احمدیروشن و یا اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان میتواند نقش بزرگی در حفظ سرمایههای انسانی داشته باشد.