بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/12/22 - 13:54
  • - تعداد بازدید: 1266
  • - تعداد بازدیدکننده: 51
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان:

لزوم ارتقاء منزلت اجتماعی نخبگان در عرصه‌های هنری/ اعطای جایزه کمال‌المک به مستعدان‌برتر هنری

الستی با اشاره به لزوم ارتقاء سطح منزلت اجتماعی نخبگان و مفاخر بومی در عرصه‌های هنری گفت: بنیاد ملی نخبگان جایزه شهید آوینی را به سرآمدان هنری و جایزه کمال‌المک را به مستعدان‌برتر هنری اعطا می‌کند.

~/Asset/News/News/Image/الستی8.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ آریا الستی؛ معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در سی‌ویکمین نشست سراسری رییسان بنیادهای نخبگان استانی، با اشاره به برنامه‌های فرهنگی بنیاد ملی نخبگان در سال گذشته، گفت: با توجه به بودجه‌های موجود دولتی، نیاز است که بنیادهای نخبگان استانی در اجرای برنامه‌های فرهنگی از روش‌های خلاقانه استفاده کنند تا علاوه بر اجرای به موقع برنامه‌ها نتایج مطلوب نیز حاصل شود.


وی افزود: معاونت سرآمدان و نخبگان تلاش دارد در سال جدید با توجه به نیازهای واقعی و احصاء شده برنامه‌های مناسبی را طراحی و به همت بنیادهای نخبگان استانی اجرا کند.


الستی ادامه داد: مقضیات هر استان ویژه و منحصربفرد است؛ بنابراین بنیادهای نخبگان استانی باید برنامه‌های خود را با توجه به مزیت‌های بومی اجرا کنند. در این بین باید از ظرفیت و داشته‌های درون‌استانی نیز به بهترین شکل بهره برد.


معاون سرآمدان و نخبگان اظهار داشت: تلاش بر این است که استعدادها و توان نخبگانی در راستای حل مسایل دستگاه‌های درون‌استانی به کار گرفته شود تا زمینه برای توسعه منطقه‌ای فراهم شود.


وی با اشاره به لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در وقف، ادامه داد: خوشبختانه در این حوزه تجربیات بسیاری خوبی حاصل شد و بنیادهای نخبگان استانی هر یک بر اساس مقتضیات خود توانستند جوایزی را به نام بزرگان و مفاخر علمی کشور و از منابع وقف به مستعدان‌برتر اعطا کنند.


الستی تصریح کرد: فعالیت در حورزه وقف می‌تواند در دو قالب کلی انجام شود؛ یا اینکه به صورت ایجاد مجمع واقفان و خیرین باشد که نمونه آن را بنیاد نخبگان استان فاس انجام داده و یا به صورت صندوق‌های خیریه که در قزوین انجام می‌شود. در هر دو حال آنچه مهم است جهت‌دهی به نیات خیر مردم به سمت حوزه علم و فناوری است تا نیات خیر به عمل وقف منجر شود.


 معاون سرآمدان و نخبگان در ادامه با اشاره به لزوم شبکه سازی از اجتماع نخبگانی تصریح کرد: این اقدام باید به صورت جدی پیگیری شود چراکه علاوه بر زمینه سازی برای آشنایی بیشتر با دستاوردهای نخبگانی سبب تعامل بیشتر سرآمدان با یکدیگر خواهند شد. باید دانست سرآمدان مهمترین داشته‌های جامعه هستند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم الگوسازی از مفاخر و سرآمدان بومی، تجمیع تجربیات، زمینه‌سازی برای اثرگذاری تجربه‌ها و پاسداشت فعالیت‌های نخبگانی را از مهمترین نتایج برگزاری این مراسم‌ها دانست و گفت: با توجه به نقش مهم این برنامه‌ها در الگوسازی برای نسل جوان نیاز است از ظرفیت‌ها و داشته‌های دستگاه‌های استانی استفاده شود تا به بهترین شکل این مراسم‌ها برگزار شود. این اقدام سبب می‌شود دستگاه‌های دیگر نیز در برگزاری مراسم‌های تکریم خود، افراد را براساس سنجه‌ها و شاخص‌های بنیاد ملی نخبگان انتخاب کنند.


معاون سرآمدان و نخبگان در پایان با اشاره به لزوم ارتقاء سطح منزلت اجتماعی نخبگان و مفاخر بومی در عرصه‌های هنری، گفت: بنیاد ملی نخبگان جایزه شهید آوینی را به سرآمدان هنری و جایزه کمال‌المک را به مستعدان‌برتر هنری اعطا می‌کند.


لازم به ذکر است، در این نشست کلیپ «زنگ درنگ2» که گزیده‌ای از مراسم‌های تکریم در سال ۹۷ بود، پخش شد.


 


 

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 148787
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین