رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه گفت: باید به صورت همگرا و متمرکز به شناسایی آسیبهای اجتماعی فعلی و آتی پرداخت و راهکارهای مقابله و مواجه با این موارد را یافت. برای این مهم میتوان از نظرات و پیشنهادات نخبگان و صاحبنظران هر حوزه استفاده کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست شورای پژوهش و دانش فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه در محل دفتر تحقیقات کاربردی فراجای استان با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان، رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فراجای استان و جمعی از اساتید و محققان برگزار شد.
در این نشست، آوات طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان با اشاره به تغییر در نگرشهای اجتماعی و تغییرات فرهنگی و تکنولوژیکی در دنیای امروز، گفت: با رشد تکنولوژی و گسترش هرچه بیشتر فناوریهای نوین، آسیبهای خواسته و ناخواسته و جرائم مختلفی نیز در جامعه پدید آمده که این امر در جوامع مختلف با فرهنگهای متفاوت به وضوح قابل مشاهده است.
وی افزود: انسان در اجتماع با دو نوع آسیب مواجه است، اول هنگامی که عملی خلاف قانون صورت گرفته و جرمی اعلام شده باشد و نوع دیگر، زمانی است که از نظر قانونی جرمی صورت نگرفته اما آسیبها و نتایج مخرب آن در جامعه، در حال یا آینده پدیدار خواهد شد.
رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه برای مقابله با هر کدام از این آسیبها باید زمینههای بروز را از بین برد، اظهار داشت:باید به صورت همگرا و متمرکز به شناسایی آسیبهای فعلی و آتی پرداخت و راهکارهای مقابله و مواجه با این موارد را یافت. برای این مهم میتوان از نظرات و پیشنهادات نخبگان و صاحبنظران هر حوزه استفاده کرد.
وی با اشاره به طرحهای بنیاد ملی نخبگان، گفت: میتوان از ظرفیت طرحهایی مانند هسته های مسئله محور (طرح شهید احمدی روشن و شهید بهشتی) برای شناسایی و حل جرائم و آسیبهای ناشی از آنها بهره برد.
در این جلسه همچنین چند تن از محققان، از طرحنامههای تحقیقاتی خود با موضوعات متخلف اجتماعی دفاع کردند.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید