بلالی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیتهای موجود برای تحقق اهداف نخبگانی، گفت: بکارگیری امکانات سازمانهای مردم نهاد(سمن)، گامی بلند در مسیر شناسایی مستعدان است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور بررسی عملکرد مربیان و سرپرستان کانونهای تربیت نخبگانی و با هدف تسهیل مسیر شناسایی و هدایت مستعدان از طریق برگزاری و ترویج اردوهای رویش آغاز گران، برنامۀ بازید از کانون فرهنگی - تربیتی آفتابگردان به همت بنیاد نخبگان استان همدان برگزار شد.
در این برنامه، حمید بلالی؛ رییس بنیاد نخبگان استان همدان برخی از فعالیتها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان را تشریح کرد و گفت: یکی از مهمترین نکات طرح اردوهای رویش آغاز گران، استفاده از ظرفیتها و امکانات سازمانهای مردم نهاد( سمنها) از جمله کانونها است.
وی افزود: این طرح در مراحل اولیه اجرا ممکن است با توجه به متفاوت بودن دیدگاهها، با چالشهایی مواجه شود که البته با اصلاح ضعفها و کمبودها، ارائه راهکارهای مناسب، استفاده از پتانسیلهای موجود و صدالبته نظارت و برنامهریزی دقیق، میتواند اهداف تعیین شده را محقق کند.
در ادامه، سلیمی؛ مسئول کانون فرهنگی - تربیتی آفتابگردان به تشریح تاریخچه و فعالیتها و اهداف این کانون پرداخت و نظرات پیشنهادی خود را در مورد اجرای طرح اردوهای رویش آغاز گران بیان کرد.
لازم به ذکر است، بررسی عملکرد مربیان و سرپرستان کانون، مشاهده دستاوردهای کانون و بررسی کارنامۀ اعضای کانون و استعلام مجوزها، از دیگر اهداف این برنامه بود.