رسولی با اشاره به نقش طرح شهید احمدیروشن در توانمندسازی مستعدانبرتر، بر لزوم حمایت از هستههای این طرح با استفاده از ظرفیت واقفان و خیرین تأکید کرد.
در این برنامه، سیفالله رسولی؛ رییس بنیاد نخبگان استان زنجان مؤسسه خیریه روزبه را ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻣﻮﻓﻘﯽ از توانمندسازی نیازمندان دانست و ضمن اشاره به ظرفیتها و فعالیتهای جانبی این مرکز در حوزه محیطزیست، پیشنهاد ترویج فرهنگسازی تفکیک و بازیافت باتریهای قلمی در شهر زنجان را ارائه داد و گفت: با توجه به موضوع تحقیق و توسعه و درخواست یکی از اساتید احمدیروشن، میتوان این طرح را در استان زنجان بصورت پایلوت اجرا کرد.
وی در ادامه با اشاره به نقش طرح شهید احمدیروشن در توانمندسازی مستعدانبرتر، بر لزوم حمایت از هستههای طرح شهید احمدیروشن با استفاده از ظرفیتهای خیریه و وقف تأکید کرد.
در ادامه، جمالی؛ مدیرعامل مؤسسه خیریه روزبه زنجان به برخی از اقدامات، خدمات و فعالیتهای این مؤسسه اشاره کرد و گفت: ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺧﯿﺮﯾﻪ اﺳﺘﺎد روزﺑﻪ زﻧﺠﺎن در ﺳﺎل 1378 ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ رﺳﻤﯽ ﺧﻮد را با هدف ﺣﻤﺎﯾﺖ از زﻧﺎن و خانوادههای آﺳﯿﺐﭘﺬﯾﺮ آﻏﺎز کرد.
وی افزود: ﺷﯿﻮه ﺣﻤﺎﯾﺖ در ﻣﻮﺳﺴﻪ خیریه روزبه ﺑﺎ دﯾﮕﺮ ﺳﺎزﻣﺎنﻫﺎی ﺧﯿﺮﯾﻪ ﻣﺘﻔﺎوت اﺳﺖ. در اﯾﻦ مؤسسه اﻓﺮاد ﻧﯿﺎزﻣﻨﺪ ﺑﻪ ﺟﺎی درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻤﮏﻫﺎی ﺑﻼﻋﻮض، آﻣﻮزشﻫﺎی ﻋﻤﻠﯽ و توانمندی کسب میکنند تا ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻬﺎرتﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ آﻣﻮﺧﺘﻪاﻧﺪ، ﺗﻮان ﻻزم ﺑﺮای زﻧﺪﮔﯽ ﻣﺴﺘﻘﻞ و ﺑﺪون ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ دﯾﮕﺮان را ﮐﺴﺐ ﮐﻨﻨﺪ.
در این نشست، بر لزوم استفاده از ظرفیتهای موجود در مؤسسه روزبه زنجان برای حمایت از هستههای طرح شهید احمدیروشن تأکید شد.