رییس بنیاد نخبگان استان کردستان با حضور در کارگاه مجسمهسازی استاد هادی ضیاءالدینی، از زحمات این هنرمند شاخص تقدیر و تجلیل کرد.
در این دیدا، صادقی؛ رییس بنیاد نخبگان کردستان با اشاره به بیش از سه دهه فعالیت هنری این استاد مجسمهسازی، بر لزوم الگوسازی از مفاخر هنری و فرهنگی بوماقلیم تأکید و آن را لازمۀ هدایت نخبگانی دانست.
وی با اشاره به اهمیت شاگردپروری و نخبهپروری، این مهم را شرط انتقال و مانایی هنر توصیف کرد.
استاد هادی ضیاءالدینی در سال ۱۳۳۵ در سنندج در خانوادهای اهل شعر و عرفان متولد شد. در سال 1356 شمسی وارد دانشکده ی هنرهای زیبای تهران شد و مبانی هنرهای تجسمی را به صورت آکادمیک نزد اساتید بزرگی چون استاد هانیبالالخاص فرا گرفت. کسب گواهینامه درجه یک (دکتری) ارزشیابی در سال 1392، برگزیده شدن در چهارمین بیینال (دوسالانه) نقاشی ایران (موزه هنرهای معاصر تهران ۱۳۷۶)، برگزیده اولین بیینال بینالمللی طراحی ایران، منتخب اولین جشنواره هنرهای تجسمی اصفهان و نیز دریافت دیپلم افتخار در زمینه مجسمهسازی، بخشی از افتخارات این هنرمند است.
در سال ۱۳۹۸ در کنگره جهانی مشاهیر کرد، از استاد ضیاالدینی تجلیل و به وی کلید طلایی شهروند اعطا شد.
استاد ضیاءالدینی تاکنون پیکره و مجسمههای نمادین متعددی را ساختهاند که از جمله مهمترین آنها می توان به مجسمه ایثار که بزرگترین مجسمه ایران با ارتفاع ۲۲ متر است و بر فراز شهر توریستی سنندج، به عنوان نماد مقاومت مردم نصب شده، اشاره کرد.