بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/09/19 - 14:18
  • - تعداد بازدید: 839
  • - تعداد بازدیدکننده: 103
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
برگزیده جایزه علامه طباطبایی:

مزیت‌سازی از مهمترین ویژگی‌های نخبگان است

محمدعلی‌ زلفی‌گل گفت: دولت‌ها مزیت‌های نسبی را عامل پیشرفت قرار می‌دهند در حالیکه باید این دیدگاه اصلاح شود و به مزیت‌های ایجادی توجه شود. در این نوع نگرش، یکی از مهمترین ویژگی نخبگان، مزیت‌سازی است و اینکه مزیت‌هایی را برای توسعه و رونق اقتصادی ایجاد کنند.

~/Asset/News/News/Image/18479_988yyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiii.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نخستین وبینار از سلسله وبینارهای هفته پژوهش با موضوع «جهش تولید» به همت بنیاد نخبگان استان همدان و دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای استان برگزار شد.



در این وبینار، پرفسور محمدعلی‌ زلفی‌گل؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه بوعلی‌سینا و برگزیده جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به نقش انکارناپذیر نخبگان در رونق تولید و ایجاد اشتغال، گفت: این افراد مهمترین پایه و رکن دستیابی به نرم‌افزار و سخت‌افزار تولید هستند.



وی با بیان اینکه رونق تولید با توصیه به توسعه نمی‌رشد، افزود: یکی از مهمترین راهکارهای دستیابی به رونق تولید، قانونگذاری مناسب در عرصه‌های مختلف اقتصادی و پایبندی و اجرای این قوانین است.



زلفی‌گل نخبگان حوزه فناوری را از مهمترین سرمایه‌های انسانی کشور در عرصه اقتصادی دانست و ادامه داد: این افراد با استفاده از علم، تکنولوژی و فناوری تولید می‌کنند و در نتیجه بسترساز توسعه صنعتی یک کشور محسوب می‌شوند.



برگزیده جایزه علامه طباطبایی با تأکید بر اینکه ساختارهای آموزش و پژوهش در کشور باید هدفمند شوند، اظهار داشت: توزیع متوازن استعدادها در کشور و مدیریت آنان براسا علاقه‌مندی و نیازهای واقعی از مهمترین موضوعات در رونق تولید و توسعه است.



عضو هیئت‌علمی دانشگاه بوعلی‌سینا تصریح کرد: دولت‌ها مزیت‌های نسبی را عامل پیشرفت قرار می‌دهند در حالیکه باید این دیدگاه اصلاح شود و به مزیت‌های ایجادی توجه شود. در این نوع نگرش، یکی از مهمترین ویژگی نخبگان، مزیت‌سازی است و اینکه مزیت‌هایی را برای توسعه و رونق اقتصادی ایجاد کنند.



وی با اشاره به تعداد بالای دانشجو در کشور، این تراکم را یک تهدید و یک فرصت قلمداد و تأکید کرد: در صورت فقدان‌شغل مناسب و تخصصی، این تعداد دانشجو تهدید بزرگی هستند اما باید دانست ایران از نظر منابع مادی و انسانی جزء غنی‌ترین کشورها است و در این مسیر اگر فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی جامعه دانشگاهی در راستای شناسایی نیازهای جامعه و برطرف کردن آن‌ها بکار گرفته شود، معضلی به نام اشتغال دانش‌آموختگان وجود نخواهد داشت.



برگزیده جایزه علامه طباطبایی با تأکید بر لزوم اشاعه فرهنگ نخبگی، بکارگیری توان صداوسیما را امری ضروری دانست و گفت: تعداد ۵۰۰ انجمن علمی در کشور وجود دارد که هر کدام می‌توانند با حضور در صداوسیما به ارائه توانمندهای خاص خود بپردازند تا همین امر موجب توزیع متوازن استعدادها در عرصه‌های مختلف شود.
  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 148204
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین