بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/09/19 - 13:06
  • - تعداد بازدید: 323
  • - تعداد بازدیدکننده: 308
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان:

نخبه‌ای می‌تواند به حل مسئله کشور کمک کند که خودساخته باشد/ اکنون وقت فرماندهی در جنگ نرم است

حجت‌الاسلام سعید کرمی با اشاره به تاکیدات رهبری بر لزوم تشکیل و اعتلای تمدن نوین اسلامی گفت: ما هرگز این میزان از جنگ شناختی را تجربه نکرده بودیم و اکنون وقت فرماندهی در جنگ نرم است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سی‌وهفتمین نشست روسای بنیادهای نخبگان استانی با حضور سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام، رسول محمدقلی معاون آینده‌سازان، یاسین کیخا معاون سرآمدان، فرشاد سلیمانی معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان، حجت‌الاسلام سعید کرمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان و روسای بنیادهای نخبگان استانی برگزار شد.

حجت‌الاسلام سعید کرمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان در این مراسم ضمن خیر مقدم به روسا و همکاران استانی گفت: در ابتدا لازم می دانم از زحمات دکتر سیدافقهی و تیم همراشان تشکر کنم که به واقع جهادگرانه امور بنیاد ملی نخبگان را در دست گرفته و شاهدیم که تمام و کمال همت خود را بکار بسته اند تا در حمایت از نخبگان عزیز کشور و اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری در حد بضاعت عمل کنیم و در پیشگاه مردم سربلند باشیم.

وی با بیان اینکه مکتبی که به تمدن ختم نشود نتوانسته آرمان خود را پیاده کند، گفت: رهبر فرزانه انقلاب تشکیل و اعتلای تمدن نوین اسلامی را از همان ابتدای قبول مسئولیت مورد تاکید ویژه قرار دادند و در سخنرانی ها و دیدارهایشان با اقشار مختلف مردم، رقم خوردن تمدنی بزرگ را از اهداف اصلی انقلاب برشمردند.

کرمی ادامه داد: طرح بحث تمدن نوین اسلامی از سوی رهبر معظم انقلاب از همان ابتدا، خط بطلانی بود بر سایر نگاه‌ها و رویکردها، چرا که اهل علم به خوبی می داند که سایر عرصه‌های کلان همچون عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و دینی در سیطره تمدنی نوین به خودی خود شکل گرفته و دوام و قوام می یابد و سایر لایه‌های خرد نیز به همین تدبیر شاکله اصلی  و راه خود را خواهد یافت.

وی با اشاره به الزامات و اقتضائات این تمدن در سخنان رهبری ادامه داد: رهبر انقلاب سال‌ها پیش در یکی از سخنرانی‌هایشان، «انقلاب اسلامی»، «نظام اسلامی»، «دولت اسلامی»، «جامعه اسلامی» و «تمدن اسلامی»  را پنج مرحله رسیدن به این تمدن و تبدیل آن به الگویی جهانی برشمردند و زمانی دیگر و در جلسه ای دیگر عنوان داشتند که «ما سه مرحله اول را خوب پیش آمدیم، اما در بخش نرم افزاری تمدن به توفیق مورد انتظار نرسیدیم، در فرهنگ و جهت‌دهی و اعتلای زندگی مردم موفق نشدیم و تنها وقتی می‌توانیم بگوئیم موفق بوده‌ایم که شاهد موفقیت و اعتلای زندگی مردم باشیم».

کرمی ادامه داد: رهبری درهمین جلسه و در بیان چرایی عدم موفقیت در این خصوص با طرح چند سوال مخاطبان را به چالشی جدی می کشند، و بیان می کنند: چرا فرهنگ کار جمعی در ایران ضعیف است؟، چرا در روابط اجتماعی حقوق متقابل رعایت نمی شود؟، چرا در برخی مناطق طلاق زیاد شده است؟، چرا در فرهنگ رانندگی انضباط لازم رعایت نمی شود؟، الزامات آپارتمان نشینی چیست، آیا رعایت می شود؟، الگوی تفریح سالم چیست؟، چرا ساعات کار مفید در دستگاه ها کم است؟، چرا مصرف گرایی افتخار است؟، دروغ چقدر در جامعه رواج دارد؟، علت برخی پرخاشگری ها در روابط اجتماعی چیست؟طراحی لباس ها و معماری ها و شهرها چقدر منطقی و عقلانی است؟، آیا حقوق افراد در رسانه ها و اینترنت رعایت می شود؟، علت قانون گریزی و فساد در برخی بخش ها چیست؟، توجه به کیفیت تولیدات داخلی چقدر است؟، چه کنیم ریشه ربا در جامعه قطع شود؟ و ...

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه با توجه به موارد مذکور از منظر رهبری در بعد نرم‌افزاری تمدن عقب مانده‌ایم و نتوانستیم به دلایل مختلف در جایگاه واقعی خود قرار بگیریم، گفت: ما هرگز این میزان از جنگ شناختی را تجربه نکرده بودیم و اکنون زمان فرماندهی در جنگ نرم است.

وی سپس با بیان اینکه خودسازی نقطه آغاز حرکت بیانیه گام دوم انقلاب است که به اصلاح رویه‌های جمعی و برساخت‌های اجتماعی منجر می شود، گفت: خودسازی، جامعه پردازی و تمدن نوین اسلامی سه مرحله‌ای است که رهبرانقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی مطرح می کنند، که در نسبت با مراحل پنج‌گانه پیشین، سه مرحله اول جای خود را به خودسازی داده است و ایشان در مرحله نخست مدیران و فعالان را به ترمیم و خودسازی دعوت می کنند و پرداخت به متن جامعه در مرحله بعدی قرار می‌گیرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان در ادامه افزود: بر همین اساس، باید ضمن توجه به خودسازی، بدانیم، در هر جایگاهی در مجموعه بنیاد ملی نخبگان، به عنوان معیار نظام اسلامی دیده و شناخته می شویم و نخبگان نیز باید بدانند زمانی می‌توانند مسئله ای از کشوررا حل کنند که خودساخته و دلبسته به آرمان و مکتب انقلاب باشند.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام کرمی به تشریح برنامه‌های فرهنگی اجرا شده در دوره جدید و به ویژه روند اجرای برگزاری رویداد سرای امید پرداخت و بر برگزاری رویدادهای پرنشاط برای نخبگان و استعداهای برتر تاکید کرد.

وی از برگزاری جشنواره‌ای ملی با هدف گردهمایی نخبگان در آینده نزدیک خبر داد و در تشریح این رویداد ملی گفت: در کمیته علمی استان‌ها، اجتماع نخبگانی و برگزیدگان دوسال اخیر رویدادهای گوناگون که رتبه‌ای در استان کسب کرده و یا اثربخشی علمی ویژه‌ای داشتند، شناسایی شده و در این همایش باشکوه گردهم جمع خواهند شد و مورد تجلیل قرار می گیرند.

کرمی در پایان با بیان اینکه ستاد این برنامه ها در استان‌ها تشکیل می شود و همه تلاشمان را برای اجرای احسن این برنامه بکار خواهیم گرفت، گفت: این همایش در 
۳۱ استان به صورت مرحله ای و در هر ماه توسط 4 استان برگزار می شود که نقطه اوج آن برنامه ملی دیدار ریاست جمهوری با نخبگان است و جوایز اصلی در آن برنامه اهدا خواهد شد.



***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.




***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 168649
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین