بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/06/06 - 13:05
  • - تعداد بازدید: 2247
  • - تعداد بازدیدکننده: 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو شورای شهر کرمانشاه در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان:

نخبگان بهترین افراد برای تصمیم‌سازی و ایده‌پردازی هستند

مرادی گفت: حضور نخبگان در رده‌های بالای مدیریتی در افزایش اعتماد اجتماعی به مسئولان اثرگذار است.

~/Asset/News/News/Image/استراتژی.png

به گزارش پایگاه الاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ ابراهیم مرادی؛ عضو شورای شهر کرمانشاه در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به ضرورت حضور فعال اجتماع نخبگانی در مدیریت کشور و شهر، گفت: نخبه بهترین فرد برای تصمیم‌سازی و ایده‌پردازی است.


وی افزود: حضور نخبگان در مدیریت سیستم اداری کشور و شهر، بهترین مصداق شایسته‌سالاری است. اهمیت و شأن نخبگان را باید از بیگانگان آموخت وقتی که همۀ شرایط لازم برای فعالیت نخبگان ایرانی فراهم می‌کنند و به هر هزینه‌ای تلاش می‌کنند این افراد را به مهاجرت ترغیب کنند.  


مرادی ادامه داد: نخبگان باید بر اساس مهارت و تخصص خود، در بالاترین رده‌های اداری فعالیت و از این طریق زمینه را برای نقد کارشناسی وضعیت موجود فراهم کنند. برای رسیدن به این مطلوب، علاوه بر ایجاد سازوکار لازم، بستر اجتماعی نیز باید فراهم باشد؛ در واقع جامعه باید جایگاه ویژه نخبگان را بپذیرد و به استحکام آن همت کند. نباید فراموش کرد که حضور نخبگان در رده‌های بالای مدیریتی تا حد بسیاری در اعتماد اجتماعی به مسئولان نیز اثرگذار است.


عضو شورای شهر کرمانشاه تصریح کرد: نخبه با مدیریت سفارشی و ژنی سازگاری ندارد چراکه معتقد است این نوع نگاه نمی‌تواند کشور را به توسعه برساند.


وی با بیان اینکه بهترین افراد برای مدیریت بحران، نخبگان هستند، اضافه کرد: حدود یکسال از زلزلۀ کرمانشاه گذشته است و در طول این مدت نیز چندین زلزله در این استان وقوع پیدا کرده است، قطعاً اگر نخبگان در عرصه‌های عمرانی و اجتماعی حضور فعال داشتند، خسارت‌های زلزله تا این حد نبود.


مرادی تصریح کرد: کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور دچار مشکلات و مسائل عدیده‌ای در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، آسیب‌های اجتماعی چون طلاق و بیکاری هستند اما متأسفانه نیروی‌انسانی متخصص و کاربلد به دلیل تمرکز امکانات، مسیر مهاجرت به کلانشهرها را پیش می‌گیرد. در این روند شهری مانند تهران با تراکم نخبگانی مواجه می‌شود و توان و ظرفیت اشتغال این تعداد را ندارد و از سوی دیگر، شهرهایی مانند کرمانشاه با کمبود نیروی متخصص مواجه می‌شوند. این موضوع سبب رشد کاریکاتوری و توسعۀ ناپایدار می‌شود.


سخنگوی شورای شهر کرمانشاه یادآور شد: همانطور که در زمان دفاع‌مقدس نخبگان جوان توانستند به دستاوردهای بسیار دست یابند، امروز نیز اگر عرصه برای فعالیت‌ این افراد در جبهه‌های اقتصادی، تولیدی، صنعتی، اجتماعی و فرهنگی آماده شود، کشور شاهد پیشرفت‌های چشمگیری خواهد بود.


مرادی خاطرنشان کرد: جوان‌گرایی و نخبه‌گرایی باید به عنوان یک فرهنگ در همۀ جامعه نهادینه شود تا  در حوزه‌های مختلف شاهد، ایده، طرح نو و انرژی و توان مدیریتی بالاتری باشیم.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 156109
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین