نشست نخبگانی «دستاورد» به منظور انتقال تجربه مشمولان بهرهمند از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی(ص) برگزار میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مسئول دبیرخانه پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی(ص) گفت: هوش مصنوعی از حوزههای ویژه پنجمین دوره جایزه مصطفی در اصفهان است که برنامه متنوعی برای آن تدارک دیدهایم.
حسین ربانی پیش از ظهر امروز در نشست خبری پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) اظهار داشت: مهمترین دستاورد بشر توجه به علم و دوری از جهالت است که ماحصل فعالیتهای انبیأ و دغدغه پیامبر اکرم (ص) بوده است.
وی افزود: از طرف دیگر یکی از دستاوردهایی که جمهوری اسلامی به ویژه در چند دهه اخیر داشته ارتقا و رشد علم و فناوری است که در این عرصه توانسته با دنیا رقابت کند و دست مایه دشمنیهای بیشتر شده است.
مسئول دبیرخانه پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی(ص) خاطر نشان کرد: جوایز به آثار بدیع و تأثیرگذار دانشمندان جهان اسلام اعطا میشود و از سال ۱۳۹۱ هفته جایزه مصطفی(ص) شکل میگیرد.
وی ادامه داد: به واسطه این رویداد بینالمللی برنامههای مختلفی در حاشیه آن برگزار میشود که به منظور شبکهسازی، ظرفیتسازی و … است و حدود ۱۵۰ نفر دانشمند خارجی در این رویداد و به اصفهان دعوت شدند و طی یک هفته از ۶ مهرماه سال جاری برگزار میشود.
ربانی با بیان اینکه این برنامه میتواند منجر به نتایج بلند مدت اقتصادی در راستای ارتباط محققین با دانش بنیانها شود، گفت: هوش مصنوعی، اکوسیستم علم و فناوری، انرژی، محیط زیست و پزشکی از جمله حوزههای کاربردی برگزاری این دوره است و برنامههای خاص و ویژه هوش مصنوعی در حاشیه این دوره برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: برنامه دانشآموزی هوش مصنوعی از برنامههای مرتبط با این حوزه است و پلتفرم سرمایهگذاری در حوزه هوش مصنوعی نیز رونمایی خواهد شد و نمایشگاهی از دستاوردهای ۵۰ شرکت منتخب این حوزه در هتل عباسی برپا خواهد شد.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان خاطر نشان کرد: رویداد سرمایهگذاری هوش مصنوعی به میزبانی اتاق بازرگانی از دیگر برنامههای مرتبط با هوش مصنوعی است که صبح و روز دوشنبه برای این منظور پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: گردهمایی فعالان شبکه پژوهش بین رشتهای از دیگر برنامههای این رویداد است و نشستهای دانشجویی در این راستا برگزار و دانشمندان جایزه، سخنرانی و پنلهایی را برای آنهاخواهند داشت.
ربانی خاطر نشان کرد: استپ علمی از دیگر برنامههاست و دانشمندان با توجه به تخصص خودشان در دانشگاههای مختلف استان توزیع میشوند و بازدیدهایی نیز برای دانشمندان مدعو در صنایع مانند پتروشیمی و رویان و …در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به ضیافت فرهنگی و هنری برنامه ریزی شده گفت: این برنامه به منظور آشنایی با فرهنگ اصفهان و هرمندان تدارک دیده شده و هنرمندان اصفهان دعوت شدند تا آثار خود را به نمایش بگذارند و شبکهسازی نیز در این راستا شکل گیرد.
مسئول دبیرخانه پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) ادامه داد: نشستهای فناوری نیز در حاشیه این رویداد برگزار میشود که به دو صورت آکادمیک و بیزنسی و بی تو بی و اقتصادی در حوزه سلامت، محیط زیست و …برپا شود.
وی ادامه داد: روز دوشنبه مواردی با پنل انتقال تجربیات فناوری و نشست نخبگانی تحت عنوان دستاورد برگزار میشود که افرادی که تسهیلات بنیاد نخبگان را دریافت کردند توضیحاتی ارائه دهند.
ربانی در خصوص هزینههای برگزاری این دوره در اصفهان گفت: بخشی از هزینهها توسط خیرین و وقف تأمین شده و سایر منابع با همکاری دستگاهها و نهادهای ذی ربط تأمین میشود.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید