بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/08/13 - 10:20
  • - تعداد بازدید: 502
  • - تعداد بازدیدکننده: 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون علمی‌و‌فناوری آستان قدس‌رضوی علیه‌السلام:

نفوذ علم و دانش به بطن جامعه از رسالت‌های نخبگانی است

مهدی‌نژاد با بیان اینکه زیرساخت‌های تمدنی و فرهنگی باید اصلاح شود، افزود: باید دانست که فرهنگ‌سازی، رسوخ و نفوذ علم و دانش به بطن جامعه نیز از رسالت‌های نخبگانی است.

~/Asset/News/News/Image/IMG_20181027_081555_908.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای ایجاد زمینه‌های همکاری و تعامل با محوریت توانمندسازی و بکارگیری توان نخبگانی، نشست مشترک رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی با معاون علمی‌و‌فناوری آستان قدس‌رضوی برگزار شد.


در این نشست، سید سعیدرضا احمدی‌زاده؛ رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی به ارائه گزارشی از فعالیت بنیاد نخبگان در سال های اخیر پرداخت و گفت: تلاش شده است در قالب برگزاری نشست‌های تخصصی با صنعت و جامعۀ علمی، چالش‌ها، نیازها و مزیت‌های استان و زمینه‌های ورود و تزریق تفکر نخبگانی به این بخش‌ها، مورد بررسی قرار بگیرد.


وی سوغات را یکی از حوزه‌های مهم و مزیت‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: سوغات در استان حدود 3700 میلیارد تومان سالانه گردش مالی دارد که متأسفانه 70 تا 75 درصد آن در اختیار خارجی ها است در حالیکه برندسازی در این حوزه و تولید محصولات باکیفیت می‌تواند سبب رونق اقتصادی استان از این حوزه باشد.


احمدی‌زاده ادامه داد: پتانسیل استان در نیروی‌انسانی متخصص و کاربلد بسیار بالا است. این ظرفیت باید در سایۀ تعامل و همکاری با دیگر نهادها و دستگاه‌ها، در حوزه‌های مورد نیاز به کار گرفته شود.


مهدی‌نژاد؛ معاون علمی‌و‌فناوری آستان قدس‌رضوی علیه‌السلام نیز با اشاره به لزوم بهره‌گیری از توان نخبگان برای اداره علمی و دینی شهر، به بیان رسالت‌های این معاونت پرداخت و گفت: تلاش بر این است تمام تصمیم‌سازی‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات آستان رضوی علیه‌السلام بر مبنای تفکر و دیدگاه‌های دانش‌بنیان انجام شوند.


وی با بیان اینکه زیرساخت‌های تمدنی و فرهنگی باید اصلاح شود، افزود: باید دانست که فرهنگ‌سازی، رسوخ و نفوذ علم و دانش به بطن جامعه نیز از رسالت‌های نخبگانی است.


مهدی‌نژاد، پیگیری تمدن رضوی علیه‌السلام و کمک به ایجاد شهری بر مبنای علم و دین را یکی دیگر از اهداف معاونت علمی‌وفناوری آستان قدس‌رضوی علیه‌السلام برشمرد و بر لزوم فعالیت بیشتر اجتماع نخبگانی در این حوزه و حمایت از آنان تأکید کرد.


قهرمانی؛ عضو هیئت علمی دانشکده شهرسازی و معماری دانشگاه فردوسی نیز گفت: در حوزه شهرسازی و توسعه شهری، آستان قدس با توجه به ظرفیت‌های بالایی که دارد می‌تواند به توازن و تعادل آن کمک کند، عدالت اجتماعی را افزایش دهد، به مسائل زیست محیطی توجه کند و به یک توسعه اقتصادی پایدارتر منجر شود.


سپهر؛ عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه فردوسی ضمن تأکید بر تشکیل کارگروه‌های اجرایی و پژوهشی، اظهار داشت: این کارگروه‌ها می‌تواند محل خوبی برای شبکه‌سازی دانشگاهی و نخبگانی و تزریق دانسته‌ها و یافته‌های علمی به بخش‌های مورد نیاز باشد.


لطفی؛ عضو هیئت علمی دانکده مهندسی دانشگاه فردوسی هم تصریح کرد: در 40 سالگی انقلاب یک آسیب شناسی در مورد تعامل دانشگاه و حرم مطهر رضوی علیه‌السلام انجام شود.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 150931
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین