بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/07/07 - 09:31
  • - تعداد بازدید: 822
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان هرمزگان:

نقش مهم صنایع دریایی در توسعۀ متوازن و توزیع متناسب جمعیت

صمصام‌پور با اشاره به نقش مهم دریا و صنایع دریایی در توسعۀ متوازن کشور و پراکندگی مناسب جمعیتی، گفت: این صنعت زمینه‌ساز افزایش تولید ملی، خودکفایی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق ساحلی خواهد شد.

~/Asset/News/News/Image/672365.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان به نقل از ستاد خبری چهارمین جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت»، داود صمصام‌پور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان هرمزگان با اشاره به موقعیت منحصربفرد کشور در حوزۀ صنایع دریایی، گفت: ایران در بین 15 کشور همسایه خود با 12 کشور مرز دریایی دارد و این نشان از موقعیت ویژه ایران در منطقه است.



لزوم توجه به کارآفرینی دریایی



وی با تأکید بر لزوم استفاده بهینه از موقعیت دریا برای رونق اقتصادی و توسعه اشتغال‌زایی، افزود: لزوم توجه به کارآفرینی دریایی در راستای تحقق توسعه اقتصاد دریا محور، یکی از ملزومات امروز کشور است که برای تحقق آن باید زمینۀ فعالیت بهینه افراد خلاق، نوآور و مبتکر و صاحب استعدادبرتر در این حوزه ها بیش از گذشته فراهم باشد.



صمصام‌پور با اشاره به نقش مهم دریا و صنایع دریایی در توسعۀ متوازن کشور و پراکندگی مناسب جمعیتی، ادامه داد: تقویت فرهنگ کارآفرینی، شناسایی و خلق فرصت‌ها، ایجاد کسب‌وکارهای کوچک، پرسود و خوش‌آتیه در جزایر، سواحل و دریاهای ایران زمینه‌ساز افزایش تولید ملی، خودکفایی و ایجاد اشتغال پایدار به ‌ویژه در مناطق ساحلی خواهد شد بطوریکه علاوه بر درآمدزایی، ارزآوری، ایجاد اشتغال، تأمین نیازهای ساکنان بومی، در حفظ و ثبات بافت جمعیتی شهرهای ساحلی نیز اثرگذاری مثبت دارد.



تقویت پژوهشگاه‌های تخصصی و پارک‌های علم‌وفناوری ظرفیت‌های دریایی را بالفعل می‌کند



صمصام‌پور تصریح کرد: توسعه و تقویت پژوهشگاه‌های تخصصی و پارک‌های علم‌وفناوری دریایی در مناطق ساحلی کشور از اقدامات مهمی است که می‌تواند ظرفیت‌های دریایی را بالفعل کند.



رئیس بنیاد نخبگان هرمزگان با اشاره به ضرورت جهت‌دهی سیستم‌ آموزشی کشور به سمت ظرفیت‌های دریایی، اضافه کرد: توسعه رشته‌های نوین و تخصصی در هنرستان‌های استان‌های ساحلی و همچنین توسعه رشته‌های دریایی در دانشگاه‌های جامع علمی – کاربردی استان‌های ساحلی، از مواردی است که می‌تواند دریا را به عنوان یک محور اقتصادی و توسعه‌ای در جامعه آموزشی نهادینه کند.



برگزاری رویدادهای کارآفرینی در حوزه دریا سبب ترغیب اجتماع‌نخبگانی به حضور فعال در این حوزه می‌شود



وی در پایان خاطرنشان کرد: حمایت ویژه و خاص معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و بنیاد ملی نخبگان در راستای برگزاری رویدادهای کارآفرینی (استارتاپ‌های تخصصی) در حوزه دریا در استان‌های ساحلی، زمینه‌ساز ترویج و ترغیب و تشویق اجتماع‌نخبگانی به حضور فعال در این حوزه است.



  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 154154
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین