نجفی گفت: قوانین و وظایف شهروندی و البته صیانت از آنها، یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید توسط نخبگان در جامعه نهادینه شود.
وی با اشاره به اجرای برنامه هیوا در استان، افزود: این برنامه با هدف هدایت، یاری و واکاوی استعدادهای برتر اجرایی میشود.
طاهرپور با بیان اینکه نخبه علاوه بر ویژگیهای ذاتی و شاخص، دارای روحیه پیشبری بیش از پیشروی است، ادامه داد: یکی از مهمترین پیشنیازها برای بهرهگیری از توان نخبگانی، رسیدن به ادبیات مشترک با این افراد است. در واقع، در وهلة اول باید ادبیات کار کردن با نخبگان را دانست و بعد برای بکارگیری آنان در چرخة خدمترسانی به جامعه تلاش کرد.
رییس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه ادامه داد: نخبگان خاصه در حوزة علومانسانی، میتوانند بازوی کمکرسان به قوة قضاییه در رفع بزهکاریها و مستشاری باشند.
وی تصریح کرد: ترسیم دقیق تصویر آینده با در نظر گرفتن نقاط با مختصات مشخص و ارتباط منطقی بین آنها در زمان حال امکانپذیر است به شرطی که این امر توسط نخبگان انجام شود.
در ادامه، نجفی؛ معاون دادگستری کرمانشاه نیز با اشاره به چالشهای موجود، گفت: قوانین و وظایف شهروندی و البته صیانت از آنها، یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید در جامعه نهادینه شود.
وی افزود: در این نوع موارد میتوان از ظرفیت نخبگانی استان در جهت تبیین هرچه بهتر و بیشتر حقوق شهروندی برای پیشگیری از وقوع جرم بهره برد.
صادقی؛ رییس اجرای احکام کیفری کرمانشاه نیز تصریح کرد: بهرهگیری از ظرفیتها و تواناییهای افراد نخبه میتواند مفاهیمی همچون قانون و عدالت و البته همراستایی آنها را با یکدیگر برای عموم و نیز متخصصان بهتر تبیین کند.
وی تأکید کرد: باید با بهرهگیری از تکرار مفاهیم ارزشی، آنها را به فرهنگ تبدیل کرد.