رجبپور گفت: تشکیل کارگروههای تخصصی، زمینهساز بهرهگیری از دیدگاههای نخبگان و در نتیجه رفع چالشهای موجود است.
در این مراسم، علی رجبپور؛ رییس بنیاد نخبگان استان قزوین به معرفی تسهیلات بنیاد ملی نخبگان و اهمیت توانمندسازی مستعدانبرتر پرداخت و گفت: این حمایتها به منظور هدایت و توانمندسازی مستعدانبرتر در مسیر نخبگانی اعطا میشود.
وی به برخی از دغدغهها و چالشهای فرهنگی استان اشاره کرد و افزود: تشکیل کارگروههای تخصصی و ایجاد زمینههای لازم برای ارتباط نزدیکتر اجتماعات نخبگانی با مسائل و موضوعات تخصصی در استان زمینهساز بهرهگیری از دیدگاههای نخبگان برای حل مشکلات استان و در نتیجه رفع آنها است.
رجبپور ادامه داد: با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای استان، ایجاد هستههای نخبگانی در حوزههای مختلف فرهنگی، گردشگری، هنر، محیطزیستی و دیگر حوزههای مورد نیاز باید در دستور کار قرار گیرد.
در بخش دیگری از این مراسم، مهرعلی حقگویان؛ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان قزوین نیز توانمندسازی را مهمترین مأموریت این نهاد در قبال خانوادههای مورد حمایت دانست و اظهار داشت: حضور مستعدانبرتر در جامعه هدف کمیته امداد، سرمایهای بزرگ است.
وی ادامه داد: حدود 8500 دانشآموز و دانشجو در استان از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند که از میان آنان، 111 مستعدبرتر در زمینههای علمی و پژوهشی، قرآنی، فرهنگی، ورزشی و اختراعات و نوآوریها شناسایی شده و مورد حمایت قرار گرفتهاند.
در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از مستعدانبرتر مورد حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) تجلیل به عمل آمد.