بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/06/04 - 15:02
  • - تعداد بازدید: 1661
  • - تعداد بازدیدکننده: 162
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
با حضور نخبگان، مفاخر و مسئولان کشور/

همایش ملی نکوداشت استاد رضا ملک‌زاده برگزار شد

مراسم نکوداشت دکتر رضا ملک‌زاده؛ نخبۀ پزشکی کشور با حضور جمعی از مسئولان کشوری، مفاخر و نخبگان کشور به همت بنیاد نخبگان استان فارس در شیراز  برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/IMG-201.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ با هدف تکریم و الگوسازی از نخبگان کشور، مراسم «نکوداشت استاد دکتر رضا ملک‌زاده» با حضور جمعی از مسئولان کشوری، مفاخر و نخبگان کشور به همت بنیاد نخبگان استان فارس در شیراز  برگزار شد.


حبیب شریف؛ رئیس بنیاد نخبگان استان فارس با اشاره به اهداف برگزاری همایش‌های بزرگداشت مفاخر بومی، گفت: توسعه و ترویج فرهنگ تکریم، شناسایی اثرگذاری علمی و فرهنگی نخبگان جامعه و رمز موفقیت آنان، زمینه­سازی حضور هرچه بیشتر این افراد در جامعه به منظور اثرگذاری بیشتر و در نهایت الگوسازی از شیوه زندگی علمی، فرهنگی و اجتماعی این بزرگان، مهمترین هدف برگزاری برنامه‌های تکریم است.


وی افزود: برنامۀ نکوداشت استاد دکتر رضا ملک‌زاده، هفتمین برنامۀ بزرگداشت بنیاد نخبگان استان فارس است که با همکاری دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز به منظور معرفی شخصیت و خدمات ارزندۀ این استاد برجسته برگزار می‌شود.


شریف بلند همتی، ایثارگری و دلسوزی، تواضع در عین تسلط را از مهمترین ویژگی‌های استاد ملک‌زاده برشمرد و با اشاره به ضرورت اثرگذاری نخبگانی، ادامه داد: استاد ملک‌زاده نخبه‌ای دلسوز و دردمند بوده و هست که همواره در تلاش برای رفع نیازهای کشور در حوزه‌های تخصصی سلامت و بهداشت است.


رئیس بنیاد نخبگان استان فارس با اشاره فعالیت‌های نخبگانی استاد ملک‌زاده، تصریح کرد: جلوگیری از زوال عمر با انجام طرح‌هایی نظیر هپاتیت C، مطالعات هم­گروهی یا کوهورت در جمعیت­های صدها هزار نفری در نقاط مختلف کشور، حضور مستمر در مناطق محروم و همچنین خدمات‌دهی به جانبازان دفاع‌مقدس، تنها بخشی از اقدامات این استاد برجسته است.


علی بهادر؛ رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز نیز با اشاره به برخی ویژگی‌های اخلاقی و شخصیتی و سوابق درخشان اجرایی، درمانی و پژوهشی استاد ملک‌زاده، گفت: وی از افرادی است که نه‌تنها در عرصه پژوهشی بسیار موفق بوده بلکه همزمان در عرصه اجرایی نیز از موفق‌ترین مدیران کشور است و حق بزرگی بر دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز دارند.


سید علی ملک‌حسینی؛ پدر پیوند کبد ایران و برگزیده جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان نیز دکتر ملک‌زاده را فردی عاشق وطن و خدمت‌رسان به جامعۀ پزشکی توصیف کرد.


وی سختکوشی، تدین، اخلاص، علم، تلاش و خدمت‌رسانی به مردم را از ویژگی‌های بارز اخلاقی و شخصیتی استاد ملک‌زاده برشمرد و ادامه داد: این استاد برجسته، دانشمندی وطن‌دوست است که علاوه بر نخبگی، در نخبه‌پروری نیز توانمند ظاهر شده و توانسته متخصصان و پزشکان حاذقی را تربیت کند.


پدر پیوند کبد ایران ادامه داد: رشته پیوند ارتباط تنگاتنگی با رشته گوارش دارد؛ در طی ۳۸ سالی که دکتر ملک‌زاده را می شناسم، یکی از حامیان اصلی این رشته بوده که همواره با ما همکاری داشته و اگر کمک او نبود، رشته پیوند به ویژه کبد در ایران پا نمی‌گرفت.


فرخ سعیدی؛ پزشک پیشکسوت و فوق‌تخصص جراحی قفسه سینه نیز با اشاره به خدمات ارزنده‌ای که دکتر ملک‌زاده و دکتر ملک‌حسینی به جامعۀ ایرانی ارائه دادند، فعالیت‌های آنان را نمونۀ بارز قهرمانی علمی دانست.


 علیرضا کریمی؛ استاد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران نیز استاد ملک‌زاده را انسانی برجسته، صمیمی، متدین، اجتماعی و ارزشمند توصیف کرد که تلاش و کوشش‌های گسترده او تنها به واسطه عشق و محبت الهی امکان‌‎پذیر شده است.


وی افزود: استاد ملک‌زاده در هر جایگاهی که قرار می‌گیرد، انرژی مثبت به همراه دارد؛ چهره‌ای مردمی و پیگیر مسائل مردم است که به عنوان یک الگوی ارزشمند جامعه پزشکی، برماست که او را بشناسانیم و از برکات خدماتش در جامعه پزشکی بهره‌مند شویم.


اکرم پورشمس؛ فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد و استاد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران نیز دیگر سخنران این آئین بود که دکتر ملک‌زاده را شخصیتی راهبر، بانظم، دانشمند، صالح و صادق و طراح بزرگ طرح‌های علمی خواند که توانسته با شناسایی استعدادها و بسترسازی در عرصه پژوهشی و پزشکی به جامعه خدمت کند.


 در ادامه، مونا ملک‌زاده؛ فرزند استاد ملک‌زاده، تلاش در مسیر دستیابی به هدف، سحرخیزی، پرهیز از بیهوده هدر دادن وقت، خدمت به خلق، مهربانی با تمامی اقشار جامعه، پرهیز از پایمال کردن حق دیگران، صله ارحام و عشق به خانواده و مردم را مهمترین ویژگی‌های شخصیتی استاد ملک‌زاده برشمرد..


علیرضا صالحی؛ مدیرگروه MPH دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز نیز دکتر ملک‌زاده را انسانی شایسته و توانمند معرفی کرد که نه‌تنها قله‌های دانش را در ایران و در سطح بین‌المللی طی کرده است؛ بلکه دانشمندی با آرمان‌های متعالی انسانی است.


وی افزود: دکتر ملک‌زاده دانشمندی با مردم و برای مردم و منشاء حرکت‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و اخلای در حوزه سلامت است.


در پایان این مراسم ضمن اهدای ارج‌نامه و هدیه بنیاد ملی نخبگان، لوح‌های تقدیر و هدایایی از طرف افراد و سازمان‌های مختلف به استاد ملک‌زاده اهدا شد؛ همچنین از کتاب زندگینامه دکتر ملک‌زاده با عنوان «والاشهر» و جایزه علمی «دکتر ملک‌زاده» که توسط مجمع خیّران فارس به پژوهشگر برتر در حیطه گوارش و کبد اهدا خواهد شد، رونمایی شد.


لازم به ذکر است، در حاشیه این مراسم از دکتر بخشی؛ پزشک جانباز و ایثارگر و همچنین دکتر فرخ سعیدی؛ پزشک پیشکسوت با اهدای گل تقدیر به عمل آمد.


رضا ملک‌زاده در سال ۱۳30، در والاشهر کازرون، متولد شد. او پس از طی سال های تحصیل در مدارس والاشهر، کازرون و شیراز، در دوره پزشکی دانشکده پزشکی شیراز، پذیرفته شد و دوره تخصص را نیز در همین مرکز آموزش عالی گذراند، در سال های ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۵، موفق به گذراندن دوره فوق تخصص در ایران و انگلستان شد.


از مسئولیت‌های اجرایی این استاد علوم‌پزشکی می‌توان به چهار سال خدمت به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت آموزشی و پژوهشی وزارت بهداشت، پنج سال ریاست دانشگاه شیراز، معاونت پژوهشی و دبیری فرهنگستان علوم‌پزشکی، ریاست بخش گوارش و کبد و ریاست مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی دکتر شریعتی، ریاست مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران، عضویت در هیئت‌امنای دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، راه‌اندازی و سردبیری مجله AIM در فرهنگستان علوم‌پزشکی، تأسیس نخستین مرکز تحقیقات گوارش و کبد ایران، اجرای طرح پژوهشی بزرگ کوهورت سرطان معده و مری در استان گلستان به مدت ۱۲ سال و اجرای برنامه تنظیم خانواده برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اشاره کرد.


او در طی این سال ها ضمن کسب جایزه مرحوم علامه طباطبایی (ره) از سوی بنیاد ملی نخبگان، توانسته در ردیف یک درصد دانشمندان جهان با بالاترین میزان ارجاع علمی در پزشکی بالینی از موسسه ISI از سال ۹۰ تاکنون نیز جای گیرد.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 144442
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین