بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/12/04 - 09:11
  • - تعداد بازدید: 553
  • - تعداد بازدیدکننده: 408
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کرونا تعداد دانشمندان بین‌المللی ایالات متحده در سال 2020 را بیش از 9درصد کاهش داد

آمارهای منتشرشده از تاثیر همه‌گیری ویروس کرونا بر جابه‌جایی‌های بین‌المللی افت 9.6درصدی ورود نخبگان و پژوهشگران بین‌المللی به آمریکا را نشان می‌دهد.

~/Asset/News/News/Image/مهاجرت 7777.jpg

تازه‌ترین آمارها از وضعیت مهاجرت‌های بین‌المللی ایالات متحده آمریکا حاکی از آن است که شیوع ویروس کرونا بر مهاجرپذیری این کشور تاثیری منفی داشته، به طوری که یک نظرسنجی از 1670 موسسه علمی، تحقیقاتی و فناورانه، کاهش 13هزار و 55 دانشمند بین‌المللی را در سال تحصیلی گذشته نشان داد.


نظرسنجی مؤسسه تحقیقاتی IIE Open Doors ، که تغییرات رخ داده از ژوئیه 2019 تا ژوئن 2020 را بررسی و رصد کرده است، نشان دهنده اثر بهت آور ناشی از همه گیری است و منجر به افت تعداد دانشمندانی شد که آمریکا را به عنوان مقصد پژوهشی، تحصیی و کاری خود انتخاب کردند. این کاهش که از ژانویه 2020 آغاز شد، تا اواخر بهار 2020 و اوایل تابستان ادامه داشت.


میرکا مارتل رئیس بخش تحقیق ، ارزیابی و آموزش IIE گفت: بسیاری از ارزیابی‌ها مبنی بر این بود که پاییز سال 2019 طبق برنامه پیش بینی شده، دانشمندان بین المللی می توانند به ایالات متحده سفر كنند. اما از ژانویه سال 2020، محدودیت های سفر به ایالات متحده، سفر دانشمندان به این کشور لغو و باعث این کاهش شد.


کاهش تعداد دانشمندان بین‌المللی آمریکا در سال تحصیلی گذشته


در مجموع ، تعداد پژوهشگران و دانشمندان بین المللی غیر بومی ایالات متحده در سال تحصیلی 2019-2020 با 13هزار و 555 نفر بزرگ‌ترین کاهش 2 دهه اخیر را به ثبت رساند. قبل از همه گیری ، معنادارترین کاهش در پیامدهای 11 سپتامبر 2001 اتفاق افتاد ، زمانی که تعداد دانشمندان بین المللی در ایالات متحده از در سال تحصیلی 2000و 2001 2درصد کاهش یافت.


کاهش دانشمندان بر اساس محدوده جغرافیایی مربوط به دامنه شیوع کرونا بوده است و مناطقی که بیشترین آسیب را دیدند، مانند آسیا و اروپا ، به ترتیب با 13 و 9درصد کاهش، بیش‌ترین میزان افت را تجربه کرده‌اند.


کشور چین همچنان مهم‌ترین فرستنده دانشمندان به ایالات متحده به شمار می‌رود و پس از آن، هند و کره جنوبی قرار دارند. اگرچه تعداد دانش پژوهانی که از هر سه کشور به ایالات متحده سفر می کنند در سال تحصیلی گذشته کاهش یافته است ، اما چین با 10.6درصد، هند با 4درصد و کره جنوبی با 2.3درصد بیش‌ترین میزان کاهش مهاجرفرستی را تجربه کرده‌اند.


 در حالی که افت شدید دانشمندان بین المللی بسیار فراتر از مواردی است که قبلاً دیده شده است ، کارشناسان این حوزه با احتیاط خوشبین هستند که ممکن است هر بخش در صورت لغو محدودیت ها در دولت جدید ایالات متحده، روند کاهشی بهبود پیدا کند.


صاحب نظران این حوزه، بر این باورند که تعدد سیاست‌های مضر که توسط دولت قبلی اتخاذ شده است باعث آسیب جدی به شهرت این کشور به عنوان مقصد اصلی دانشجویان و دانش پژوهان بین المللی شد.


سیاست های مهاجرت و ویزا باید به خوبی طراحی و اجرا شود تا بتواند اعتماد دانشجویان و دانش پژوهان بین المللی را جلب کند. در صورت اتخاذ سیاست‌های جدید، امکان بازگشت یا ایجاد سیاست های جدید وجود دارد.


ایالات متحده ، ناچار به بازگشت به همکاری با جامعه بین المللی و حمایت از علم است. این دو عنصر ، همراه با سیاست های مهاجرت مطلوب تر، رشد همکاری های بین المللی در میان دانشمندان به همراه خواهد داشت.


منبع: pienews

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 151417
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم