بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/01/27 - 07:54
  • - تعداد بازدید: 543
  • - تعداد بازدیدکننده: 535
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در یک کارگاه آموزشی/

اهمیت و نقش کارآفرینی در توسعه ملی بررسی شد

کشورهایی موفق و ثروتمند محسوب می‌شوند که بر مدیریت انسانی و توسعه و قابلیت‌های مدیریتی و کارآفرینی‌شان متکی شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای اجرای برنامه‌های توانمندسازی و نخبه‌پروری، کارگاهی با عنوان نقش مردان در پرورش نسل نخبه و کارآفرین به همت بنیاد نخبگان خراسان شمالی برگزار شد.

این کارگاه با ذکر این سوال آغاز شد: آیا تا آن اندازه که در فکر کفش فرزندانمان هستیم در فکر پرورش ذهن آنان هستیم؟

در ادامه گفته شد: همه افراد شنیده‌اند که کشورهایی موفق و ثروتمند محسوب می‌شوند که دیگر وابسته به منابع طبیعی نیستند و بر مدیریت انسانی و توسعه و قابلیت‌های مدیریتی و کارآفرینی‌شان متکی شده‌اند و حرکت رو به جلو دارند چراکه تنها از این طریق می‌توان رشد و توسعه کشور را هدایت و مدیریت کرد. به همین دلیل کارآفرینی و کارآفرینان در روند مدیریتی و خوداشتغالی در کشور نقش اساسی را در اقتصاد ایفا می‌کنند.

در بخش دیگری از این برنامه با بیان اینکه ترویج کارآفرینی نیاز به بسترسازی مناسب از دوران کودکی دارد، افزوده شد: جوامعی که در این راستا گام برداشته‌اند، نسل‌های آتی‌شان تحصیل کرده‌های کارآفرین تربیت شدند. در این عصر، والدین با فرزندانی روبه رو هستند که هر کدامشان علایق و خواسته‌های متتنوعی دارند و از ویژگی منحصربفردی برخوردارند. یکی از این تفاوت‌های فردی مربوط به جنسیت فرزندان است. موجودی که در محیطی امن به لحاظ عاطفی و روانی رشد یابد می‌تواند به خود و جامعه‌اش معتمد باشد. چنین فردی می‌تواند خطایش را پذیرفته، انتقادپذیر نیز باشد و هرگز نگران این مسئله نیست که قبول اشتباه و عذرخواهی، غرور او را لکه‌دار کند.

در این کارگاه با اشاره به اینکه میزان اراده از خواص فطری انسان نیست، تاکید شد: انسان اراده را نه با ارث به دست می‌آورد و نه با اراده ضعیف و یا قوی به دنیا می‌آید، بلکه اراده نیز همانند بسیاری از صفات در جریان فعالیت انسانی شکل می‌گیرد و شرایط زندگی سهم عظیمی در تکامل اراده دارد. یک اراده پخته و رسیده یک خاصیت ترکیبی است که تحت‌تأثیر جهان‌بینی و پایه‌های اخلاقی انسان، تمایلات او، شایستگی‌های او، به دنبال هدف رفتن‌های او و این قبیل موضوعات شکل می‌گیرد و تکامل می‌یابد. طبیعی است که درباره اراده کودک خردسال نمی‌توان آن مفهوم اراده بارور رسیده را که مربوط به انسان بالغ است، تطبیق داد ولی در مسیر شکل‌گیری آن، پدر نقش بی‌بدیلی دارد.

در پایان تصریح شد: گفت‌وگوی مداوم پدر در جمع خانواده و انجام بازی با کودک باعث خلاقیت ذهن فرزندان می‌شود. از سوی دیگر حضور کودک در اجتماع با پدر خود از جمله مواردی است که می‌تواند به کارآفرین شدن فرزندان کمک شایانی بکند. انجام بازی‌های خلاق و البته به صورت گروهی پایه‌های تربیت یک کودک کارآفرین را شکل می‌دهد.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 157613
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید