بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/10/09 - 09:30
  • - تعداد بازدید: 136
  • - تعداد بازدیدکننده: 119
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند از محورهای اساسی در پیشرفت فناوری کوانتوم است

حسین افشین، تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند را از محورهای اساسی در پیشرفت فناوری کوانتوم برشمرد و گفت: توجه به توسعه منابع انسانی در حوزه کوانتوم به صورت جدی مورد پیگیری قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، چهارمین نشست شورای راهبری کوانتوم با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان و اعضای این شورا با رویکرد شناخت آخرین اقدامات و برنامه‌ها در این حوزه برگزار شد. 
 
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور در این نشست ضمن اشاره به اهمیت و سرعت بالای پیشرفت فناوری‌های کوانتومی در دنیا، بر ضرورت دستیابی به دستاورد این فناوری‌ها تاکید کرد و افزود: معاونت علمی آماده است تا حلقه پیوند میان بخش‌های مختلف زنجیره فناوری‌ کوانتوم در کشور باشد و زمینه را برای شکل‌گیری یک ادبیات جامع و مشترک، بین همه بخش‌های دست‌اندرکار و اثرگذار در توسعه و پیشبرد این فناوری راهبردی، فراهم کند.
 
افشین، تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند را از محورهای اساسی در پیشرفت فناوری کوانتوم برشمرد و افزود: توجه به توسعه منابع انسانی در حوزه کوانتوم از سوی معاونت علمی به صورت جدی مورد پیگیری قرار دارد و به زودی فراخوان بنیاد ملی علم در زمینه حمایت از تدریس علوم و فناوری‌های کوانتومی در رشته‌های مرتبط اعلام می‌شود.
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به نقش‌ شورای راهبری در تسهیل‌گری و مساعدسازی فضای تعامل بین بخش‌های زنجیره علم تا ارزش فناوری کوانتوم، عنوان کرد: تأمین، تجمیع و شبکه‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز، جزو اهداف تشکیل شورای راهبری است و نهادهای ذی‌ربط باید در رفع این نیاز به صورت هدفمند همکاری‌های لازم را انجام دهند.
 
افشین، معاونت علمی را به عنوان نهادی مکمل و تسهیل‌گر در ایجاد زیست‌بوم این فناوری‌ها معرفی کرده و توجه به تمام زنجیره فناوری را از همه نهادها خواستار شد.
 
وی توسعه همکاری و هم‌افزایی تمام نهادهای مرتبط را از الزامات پیشرفت کشور در این حوزه برشمرد و افزود: حوزه کوانتوم به زیرساخت‌ها، تمرکز جدی‌تر در فناوری‌ها و تجمیع ظرفیت‌های موجود کشور نیاز دارد و هم‌افزایی ظرفیت‌های پراکنده در بخش‌های مختلف می‌تواند زمینه‌ساز حرکت‌های جدی در عرصه کوانتوم شود.
 
در چهارمین نشست شورای راهبری فناوری‌های کوانتوم، ضمن بررسی نحوه تعریف مگاپروژه‌ها در حوزه کوانتوم، طراحی مدل آزمایشگاه‌ تخصصی و نحوه حمایت و مشارکت معاونت علمی در طرح‌های فناورانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
احصاء فهرست پایان‌نامه‌ها، پژوهش‌ها و پروژه‌های دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.
 
همچنین اعضای شورا، گزارشی از فعالیت‌ بخش‌های زیرمجموعه و اقدامات صورت گرفته در حوزه فناوری کوانتوم ارائه کردند.
 



**
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn



  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 175053
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

سامانه ی گفتگوی آنلاین